MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

14 Yaşında Altın Madalya sahibi

1.Dünya çocuk Oyunları’nda atletizmde 100 metrede altın madalya kazanan 14 yaşındaki Onur Can Seyhan.
26.04.2011 16:52

Ankara’da 90 ülkeden 3000 çocuğun katılımıyla devam eden 1.Dünya çocuk Oyunları’nda atletizmde 100 metrede altın madalya kazanan 14 yaşındaki Onur Can Seyhan, en büyük hedefi ve hayalinin olimpiyatlarda Türkiye adına yarışmak ve altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.

Seyhan iki yıldır da okullararası yarışmalarda birinciliği kimseye kaptırmıyor.

Ankara'da 90 ülkeden 3 bin çocuğun katılımıyla devam eden 1. Dünya Çocuk Oyunları'nda, atletizmde 100 metrede 11.40’lık derecesiyle Türkiye’ye altın madalya kazandıran 14 yaşındaki Onur Can Seyhan, en büyük hayali ve hedefinin olimpiyatlarda yarışmak olduğunu söyledi.

Altın madalya kazandığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Seyhan, ''Bir çok Türkiye birinciliğim var ama bu oyunlar uluslararası olması bakımından büyük önem taşıyor. Henüz yurt dışı için küçük olduğumdan yabancı sporcularla yarışma fırsatım olmuyor. Burada böyle bir atmosferde altın madalya aldığım için çok mutluyum'' dedi.

En büyük hedefinin olimpiyatlara katılmak olduğunu anlatan Seyhan, ''Henüz yolun başındayım ama adım adım bu hedefe doğru ilerliyorum. Bunun için çok çalışacağım'' diye konuştu.

GELECEĞİN YILDIZI

Seyhan'ın antrenörü Gökhan Dede ise sporcusunun son 2 yıldır Türkiye şampiyonluğunu kimseye kaptırmadığını kaydetti.

Onur Can Seyhan'ın kendi yaş grubunda çok iyi bir dereceye imza attığını ve gelecek vadeden bir sporcu olduğunu dile getiren Dede, şöyle konuştu:

''Onur Can 12-13 Mayıs tarihlerinde Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda koşacak. Daha sonra da kendisinden 3 yaş büyük sporcularla Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na katılacak. Hedefimiz olimpiyatlar ve kademe kademe ilerliyoruz.''

Dede ayrıca 1. Dünya Çocuk Oyunları'nı çok başarılı bulduğunu belirterek, ''Burası gerçekten mini olimpiyatlar gibi olmuş. Büyük deneyim ve tecrübe oluyor. Emeği geçen herkese teşekkürler'' dedi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0