MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3254
EURO
35.1547
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

3 milyon liralık yatırım yapılacak

Beşiktaş , ihaleyle yaz aylarında futbol takımlarının kamp yaptığı belediyeye ait 3 yıldızlı 157 yatak kapasiteli Esentepe Oteli'ni aylık 15 bin 500 lira kira karşılığında 20 yıllığına kiraladı.
26.02.2016 11:36
Bolu'nun Gerede İlçesi'nin Kitirler Mahallesi'nde etrafı çam ormanlarıyla kaplı 74 odalı Esentepe Oteli ve çevresindeki tesislerin kiralanma ihalesi, Gerede Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Sadece Beşiktaş AŞ'nin katıldığı ihaleye, Beşiktaş Kulübü adına Asbaşkan Deniz Atalay katıldı. İhaleyi, aylık 15 bin 500 TL+KDV teklifi veren Beşiktaş, yaz aylarında aralarında Süper Lig takımlarının da bulunduğu bir çok kulübün kamp yaptığı Esentepe Oteli ve tesislerini 20 yıllığına kiralamış oldu.

3 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPILACAK
İhale şartnamesine göre Beşiktaş, otel ve tesisleri yenileme, tamirat ve restorasyon çalışmaları için yaklaşık 3 milyon lira yatırım yapacak. İhaleye göre söz konusu yenileme çalışmalarının 6 ayda yapılması gerekiyor. Yenileme çalışmalarından sonra Beşiktaş'ın sezon öncesi hazırlık kamplarını burada yapacağı belirtildi.

"TESİS TAMAMEN YENİLENECÊK"
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ihalenin sonunda şunları söyledi:

"Otelin dış görünümü ile alakalı mantolaması yapılacak, çatısı yenilenecek. Giriş, resepsiyon, lobi ve merdivenleri değiştirilecek. Yangından korunma sistemleri, ısıtma sistemleri ve doğalgaz dönüşümü yapılacak. İçme ve kullanma suyu tesisatları yenilenecek. Gider ve boşaltım sistemleri ile aydınlatma ve armatürlerine kadar hepsi yenilenecek. Elektrik tesisatları, aydınlatma, kapı, pencere, mutfak, yemekhane, odalar, duş sistemleri, hamam, sauna, fitness salonu, konferans salonu ve lokal restore edilecek. Arkut Dağı Kayak tesisi, bar ve teleskilerin Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan turistik tesis belgesi alacak şekilde yapılması gerekiyor. Tuvaletler, ıslak zeminler, otopark alanı ve çevre düzenlemesinin yanı sıra tamirat ve tadilatında kullanılacak malzemenin teminine kadar idarenin görüş ve onayı alınacak. İhaleyi alan firma bunları maksimum 6 ay gibi kısa bir sürede yapmakla yükümlü."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0