MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

4 PENALTILI MAÇTA , 3 GOL SESİ ÇIKTI

Aytemiz Alanyaspor, sahasında konuk ettiği BB Erzurumspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Maçta hakem Mete Kalkavan dört kez penaltı noktasını gösterirken, takımın golcüsü Papis Cisse iki kez penaltı vuruşundan yararlanamadı.
Karşılaşmada ilk düdük çaldı ve mücadele başladı.

6. dakikada Scuk'un pasında ceza sahasına soldan giren Obertan gelişene vurdu ancak top uzak kale direğinin yanından dışarı gitti.

9. dakikada soldan gelişen Alanyaspor atağında Sural’ın ara pasında topla buluşan Cisse hızla ceza sahasına girdi. Geriden koşu yapan Efecan ile ceza sahasında duvar pası yapan Cisse'nin gelişine vurduğu plase vuruşta top kaleci İbrahim’e çarparak ağlarla buluştu. Ancak VAR sistemini inceleyen hakem Mete Kalkavan pozisyonun ofsayt olduğuna karar verdi ve golü iptal etti.

20. dakikada sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda topun başına geçen Ozan, topu ceza sahasının önüne havalandırdı. Burada topa yükselen Welinton’un kafa vuruşunu kaleci İbrahim güçlükle kornere tokatladı.

44. dakikada Baiano'nun pasında sağ kanatta topla buluşan Efecan, Leo'dan sıyrılıp son çizgi üzerindeyken kale önüne çevirdi. Sural'ın vuruşunda savunmadan seken top N'Sakala'nın önüne düştü. Bu futbolcu ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta top az farkla dışarı çıktı.


GOL! 45+2. dakikada sağ kanattan Efecan'ın ortasında ceza sahası içinde iyi yükselen Cisse'nin düzgün kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0.
 

VAR | Karşılaşmanın 47. dakikasında Efecan Karaca ceza sahasında topla ilerlerken, top yerden sekerek Leo'nun eline çarptı. Hakem Mete Kalkavan VAR'a giderken, daha sonra penaltı noktasını gösterdi.

PENALTI | 50. dakikada penaltıyı kullanmak üzere topun başına gelen Papis Cisse, kaleci Sehic penaltıyı çıkardı ve farkın ikiye çıkmasını engelledi.

53. dakikada BB Erzurumspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Sol kanattan Edouk'un ortasında ceza sahasına hareketlenen Emrah Başsan, tek vuruşla kaleye yokladı ama kaleci Haydar topun gol olmasına izin vermedi.

PENALTI | 57. dakikada hakem Mete Kalkavan bir kez daha Alanyaspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Ceza sahasına gelen ortaya hareketlenen Papis Cisse'yi formasından çeken Kanstrup sarı kartla cezalandırıldı.

GOL | 59. dakikada bu kez penaltıyı kullanmak için Wellington beyaz noktaya geldi ve Brezilyalı futbolcu skoru 2-0 yaptı.

62. dakikada Aytemiz Alanyaspor üçüncü gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Sural'ın vuruşu diğer köşenin direk dibinden auta gitti.

PENALTI | 76. dakikada maçta üçüncü kez penaltı kararı çıktı. Efecan Karaca, kendi ceza sahası içinde Leo'ya yaptığı hareket sonrası hakem Mete Kalkavan tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi.

GOL | 77'de topun başına gelen Sunu farkı 1'e indirdi: 2-1.

PENALTI | 90+3. dakikada Alanyaspor kendi adına üçüncü penaltısını kazandı. İlk penaltıdan yararlanamayan Papis Cisse, bir kez daha topun başına geldi. Senegalli futbolcu bu kez topu üstten auta gönderdirken, ligde kullandığı son 4. penaltıyı da gole çeviremedi.

Karşılaşma 2-1'lik skorla sona erdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0