MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abdullah Avcı'dan mağlubiyet yorumu

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, F.Bahçe yenilgisini değerlendirdi.
28.11.2010 00:30

Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, basit bir top kaybından dolayı geriye düştüklerini ve maçı yitirdiklerini söyledi.


Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, maçın iki takım için de büyük önemi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Fenerbahçe için bıçak sırtı bir maçtı. Çok ciddi bir şekilde bizim maça konsantre olmuşlardı. Trabzonspor'un kazandığı böyle bir durumda kaybetmek istemiyorlardı. Biz de tekrar dördüncülüğü yakalama adına kazanma duygusuyla maça başladık. İlk 30 dakikalık bölümün kontrolü tamamen elimizin altındaydı. Basit bir top kaybından dolayı mağlup duruma düştük. İlk yarının kalan dakikalarında oyuncularımız golün etkisinde kaldıkları için oyun disiplininden koptuk. İkinci yarı tamamen dengeli bir oyun vardı. Rakipten belki daha net pozisyonlara girmiş olabiliriz. Eksik kaldığımız bölümde de maçı çevirme duygusuyla oynayan oyuncularımı tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum.''

Alex'in İbrahim Akın'a yaptığı faul ile ilgili bir soru üzerine Avcı, ''Alex'in pozisyonunu kırmızı kart diye gördüm. Çünkü İbrahim Akın, çok kolay yere yatacak bir oyuncu değil. Belki hakem arkadaşımız öyle görmüş olabilir. Bunu dışardan sıcağı sıcağına yorumlamak bizim için doğru olmaz. Oyun içinde bunlar oluyor. Bizim yolumuz güzel bir yol. Buraya gelen Fenerbahçe seyircisine teşekkür ediyorum. Renk kattılar, güzel bir futbol akşamıydı, herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0