MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3364
EURO
35.0937
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aboubakar gelmiyor! Gözler Benteke’de

Kartal, transferde sona yaklaştığı Nijeryalı golcü Aboubakar’dan gelen ‘ret’ cevabıyla şok oldu. Olumsuz haber sonrası Londra’da bulunan Başkan Fikret Orman, Liverpool ile temasa geçti ve Benteke’nin kiralanması için büyük mesafe kaydetti.
18.08.2016 11:50
Mario Gomez’in takımdan ayrılacağını açıklamasının hemen ardından öncelikli olarak forvet takviyesi için girişimlerde bulunan Beşiktaş, uzun bir süredir peşinde olduğu ve kiralama konusunda Porto ile anlaşmaya vardığı Vincent Aboubakar’dan gelen haberle sarsıldı.

Nijeryalı oyuncunun menaceri Fabrice Picot Fanatik’e yaptığı açıklamada, “Tüm sorularınıza bir cümlede cevap verebilirim. Vincent Türkiye’ye gelmeyecek, bunun değişme ihtimali yok” diyerek transfer defterini tamamen kapattı. Aboubakar’dan gelen kötü haber üzerine Londra’da bulunan Başkan Fikret Orman, transferden sorumlu yöneticilerden Umut Güner ve Emre Kocadağ’ı da yanına çağırarak Liverpool ile Christian Benteke’nin transferi için bir görüşme gerçekleştirdi. Kadroda düşünülmeyen 25 yaşındaki golcünün kiralanmasına onay veren Kırmızılar, son kararı Benteke’nin vereceğini belirtti. 

Alternatifler hazır

Öte yandan Benteke konusunda işi sıkı tutan Orman ve ekibi, bir yandan da Chelsea’nin golcüsü Loic Remy, City’den Bony ve Sunderland’de forma giyen Leremain Lens için de  İngiltere’de girişimlerini sürdürüyor.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0