MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.327
EURO
35.0465
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ALABİLİYORSANIZ ALIN , KAÇIRMAYIN

Şenol Güneş'in milli takımla anlaşmadan önce yönetime sunduğu transfer raporundan ilk bilgiler sızmaya başladı. Güneş'in Okay Yokuşlu için, "Alabiliyorsanız alın. Sakın kaçırmayın" dediği öğrenildi.
Gelecek sezonun kadro yapılanması için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, A Milli Takım'ın orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu için nabız yoklamaya başladı. La Liga'da Celta Vigo forması giyen ve 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcu için Şenol Güneş'in, "Alabiliyorsanız alın. Sakın kaçırmayın" şeklinde rapor verdiği ortaya çıktı. Güneş'in, Okay'ı geçen yaz da istediği fakat İspanyollar'ın 6 milyon euro serbest kalma bedelini ödeyerek transfer ettiği belirtildi.

KÜME DÜŞERSE GELİR

Okay'ın Celta Vigo ile yaptığı sözleşmede küme düşmeye ilişkin özel maddelerin bulunması, Siyah-Beyazlı yönetimi bu transferi bitirmek için harekete geçirdi. 28 haftası geride kalan La Liga'da 17. Villarreal'in 4 puan gerisinde 18. sırada yer alan Galiçya ekibi, kümede kalma savaşı veriyor. Arnavutluk maçında takımın en iyileri arasında yer alan milli futbolcunun bonservisiyle dahi alınabileceği, Fikret Orman'ın da bu transferi çok istediği gelen haberler arasında.

(Güneş)
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0