MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3362
EURO
35.1042
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alex Telles'ten flaş karar!

Geçtiğimiz sezon İnter'de kiralık olarak forma giyen Alex Telles, Galatasaray'dan ayrılıyor. Brezilyalı oyuncu, menajeri aracılığıyla ayrılık kararını yönetime iletirken, Telles'e Porto'nun talip olduğu belirtildi.
21.06.2016 16:38
Galatasaray'ın Brezilyalı sol beki Alex Telles, Porto yolunda. Geçtiğimiz sezon Inter'de kiralık olarak forma giyen Telles, Portekiz ekibinden gelen teklifi değerlendirmek istiyor.

Galatasaray yönetimi, takımdaki oyuncuların menajerleriyle bir süredir Florya Metin Oktay Tesisleri'nde görüşmeler yapıyor. Geçtiğimiz gün Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers ile masaya oturan sarı kırmızılılar, bu kez Alex Telles'in geleceği konusunda menajeriyle fikir alışverişinde bulundu.

Brezilyalı oyuncunun menajeri, Telles'in galatasaray'a dönmek istemediğini ve kendisine gelen teklifleri değerlendirmeyi düşündüğünü söyledi. Porto'dan ciddi bir teklif alan Telles'in, futbol hayatını Portekiz'de sürdürmek istediği ifade edilirken, Galatasaray yönetiminden bu konuda anlayış beklendiği belirtildi.

24 yaşındaki oyuncu 2013-2014 sezonunun devre arasında 6 milyon 150 bin Euro karşılığında Brezilya'nın Gremio kulübünden transfer edilmişti. Sarı kırmızılı kulüp, 2017-2018 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Telles'e porto'dan resmi teklifin gelmesini bekliyor.

Kaynak: NTVSpor
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0