MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Almanya ilk yarıda fişi çekti

Almanya, Kazakistan’ı bir kez daha zorlanmadan yendi. İlk yarıda farkı yakalayan ‘Panzerler‘ sahadan 4-1 galip ayrıldı.
27.03.2013 17:05

FIFA 2014 Dünya Kupası grup elemelerine dün akşam oynanan maçlarla devam edildi. C grubunda mücadele eden Almanya, 6’ncı maçında konuk ettiği Kazakistan'ı 4-1 yenerek grup liderliğini devam ettirdi. Dört günlük bir aradan sonra bu kez Almanya‘da oynanan maçta zayıf rakibi karşısında zorlanmayan Alman milliler altıncı grup maçında beşinci galibiyetini elde etti.

Teknik direktör Joachim Löw, Astana'daki maçın 11’inden farklı olarak Nürnberg'deki maça 3 değişiklik yaparak başladı. Sarı kart cezalı Bastian Schweinsteiger ve sakat olan Benedikt Höwedes ile Julian Draxler'in yerine İlkay Gündoğan, Marco Reus ve Jerome Boateng ilk 11'de yer aldı.
 
İLKAY DA GOL ATTI
 
İlk dakikalardan itibaren rakibi üzerinde baskı kuran Almanya, Marco Reus (23.), Mario Götze (27.) ve İlkay Gündoğan (31.) ile üst üste goller bularak devreyi 3-0 önde kapadı. İlk yarıda rahatlayan Alman milliler ikinci yarıda kendini çok fazla sıkmadı. Devrenin hemen başında kaleci Manuel Neuer'in hatasını affetmeyen Heinrich Schmidtgal Kazakistan'ın maçtaki tek golünü attı. Almanya sonraki bölümde iki farkı son dakikaya kadar korurken, skoru belirleyen gol 90'ıncı dakikada yine Marco Reus'tan geldi.
 
MESUT'A 'YILIN MİLLİ OYUNCUSU' ÖDÜLÜ
 
Bir gol atıp bir golün de pasını veren İlkay Gündoğan milli formaya ısındığını gösterirken, Mesut Özil de 2 asistle oynadı. Her iki oyuncu da 90 dakika sahada kaldı. Ocak ayında Alman taraftarların oylarıyla “Yılın Milli Oyuncusu“ seçilen Mesut Özil, ödülünü bu maç öncesi aldı.
 
C grubunda puanını 16'ya yükselten Almanya, Brezilya 2014 yolunda çok önemli bir avantaj elde etti. 1 puanı bulunan Kazakistan, son sırada yer aldı.
Grubun diğer maçında İrlanda ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Avusturya, 8 puanla grup ikinciliğine yükseldi. Aynı puana sahip İsveç, bir maç eksiğiyle 3'üncü sıraya geriledi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0