MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.318
EURO
35.0939
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ALTINORDU, TRABZON'A SİTEM EDİYOR

Altınordu Futbol Kulübü, Trabzonspor'un yaptığı iki transfer sonrasında bordo-mavili kulübe tepki dolu bir açıklama yayınladı.

Spor Toto 1. Lig ekibi Altınordu Futbol Kulübü, Trabzonspor’un Salih Kavrazlı ve Atakan Gündüz transferleri sonrasında bordo-mavili kulübe tepki dolu bir açıklama yayınladı. İzmir ekibi, iki transferin kendilerine haber verilmeden yapıldığını vurgulayarak, Trabzonspor’u Türk futbolunun dibine dinamit koymakla itham etti.


Altınordu’nun yaptığı açıklama şöyle;

“Altınordu Futbol Akademisi’nde (ALFA) eğitimlerini sürdüren, yıllarca emek verip üzerine titrediğimiz iki gencimiz Salih Kavrazlı ve Atakan Gündüz, Trabzonspor tarafından kulübümüze bilgi bile verilmeden “etik dışı” bir şekilde transfer edildi. Kağıt üzerinde “yasal” gibi görünen bu hareketin, ne yazık ki toplumun yazılı olmayan ve bizleri ayakta tutan değerlerinin derinden yaralanmasına neden olduğunu belirtmek isteriz.

Kulübümüzü “yok sayarak” yapılan bu davranış, “Aileler bize gelip çocuklarını Trabzonspor’a vermek istediler” şeklinde açıklanacak kadar basit değildir. Trabzonspor, Türk futbolunun belki de sonunu hazırlayacak çok tehlikeli bir yol açmış ve öz kaynak sistemi dibine dinamit koymuştur. Üzerine basa basa belirtmek isteriz ki, bugünden itibaren, cebine 15-20 milyon TL koyacak bir çılgının, yıllarca emek verilen gençleri birer birer satın alamayacağının garantisini kimse veremez.

Bugün biz, evlatlarımızı kaybetmenin tarif edilemez üzüntüsünü yaşıyoruz. Yarın belki aynı sonla Trabzonspor veya bir başkası karşılaşacak.

Çocukken “komşunun bahçesinden meyve çalmak” kadar masum sayılamayacak bu tarz davranışları bırakmalı, çocuklarımıza örnek olacak etik değerlerimizi yeniden hatırlamalı ve Türk futbolunda yeni bir dönemi el birliğiyle başlatmalıyız.

Saygılarımızla”
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0