MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ANADOLU AJANSI’NA SESLENİYORUM

Ekrem İmamoğlu “Süreç tamamlanmadan (Binali Yıldırım’ın açıklaması) kazandık demesini ayıplıyorum. Bu da manipülasyonun bir parçası. Ben tebrik etmeyi de bilirim.” dedi.
İmamoğlu saat 00:10’da yeniden kameralar karşısına geçti ve şu açıklamayı yaptı; “Bir yerden haber mi bekliyorsunuz anlamış değilim. Mesuliyetiniz Türkiye'ye duyurmaktır. Bu bir demokrasi sürecidir. Türkiye'nin demokrasi için sordumluluk anıdır. Lütfen sorumluluğunuzu yerine getirin. Bu parti meselesi değildir. Bu Türkiye'nin demokrasi meselesidir. Bu toplumun vicdan duygusu Türkiye'nin 145 yıllık demokrasi mücadelesinde bu duygulara cevap veremez ezilirsiniz. Sizleri uyarıyorum. Bu şehrin çocuklarına cevap veremezsiniz.”

“Asla ve asla göreviniz bitene kadar ne kadar sürecekse. İster saatler ister günler olsun. Bu sorumluluğu üstlenen herkes Türkiye demokrasi tarihi adına çok önemli bir vazife üstlenilmiş olacak. Demokrasinin kahramanı olacaklar. Ben de açık ve net söylüyorum. Kazandığımızı biliyorum. Benim siyasi duruşum benim özellikle devlet adamlığından anladığım şey bana bunu açıklamama müsaade etmkiyor. Günün sonunda neticelerin netleşmesini bekliyorum. Ben yine de size elimindeki verileri açıklıyorum. 40 dakikadır AA'nın suskunluğu benim nezdimde Anadolu Ajansı'nı itibarsız hale getirmiştir. 50.36 biziz rakip 46.70'tir.”
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0