MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.552
EURO
34.8813
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Antalya'nın konuğu bucaspor

Süper Lig'in 31. haftasında kümede kalma şansı mucizeler bağlı olan Bucaspor, Antalya deplasmanında 3 puan arıyor..
30.04.2011 13:55

Düşme hattında bulunan Bucaspor, üst sıralara tırmanmak isteyen Antalyaspor'a konuk oluyor.

MUHTEMEL İLK 11'LER

MP Antalyaspor: Ömer, Deniz, Yenal, Ali Turan, Sedat, İbrahim Dağaşan, Uğur, Volkan Altın, Necati, Tita, Zitouni

Bucaspor: Londak, Ediz, Erman, Musa, Ragıp, Torric, Leko, Abdülkadir, Onur, Mendy, Ali Küçik

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

MP Antalyaspor, 37 puanla 11. sırada bulunuyor ve ligden düşme korkusu yaşamasa da, üst sıraları zorlama hedefinde. Güney ekibinin altı maçlık yenilmezlik serisi, geçen haftaki Gaziantepspor maçında bozulmuştu.

Antalya ekibinde bu maçta Kerem cezasından; Kenan Özer ve Serge Djiehoua sakatlıklarından dolayı oynayamayacak. Tita ise maçta oynayabilecek durumda.

MP Antalyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, maçtan önce yaptığı açıklamalarda "Bu maçı kazanırsak yukarıdaki takımlara biraz daha yaklaşırız. Her maçı ciddiye almamız lazım, dört maçımız kaldı. Altı haftadan sonra kaybetmek güzel değil ama futbolda her zaman kazanamıyorsun." şeklinde konuştu.

Bucaspor'dan devre arasında MP Antalyaspor'a gelen İbrahim Dağaşan da "Oradan geldim ama duygusallığa kapılmıyorum. Antalyaspor için mücadele ediyorum, o sayfa benim için kapandı." ifadelerini kullandı.

Son 10 maçında 16 gol yiyip 13 gol atan Antalya ekibi, bu maçlarda dört mağlubiyet, üç galibiyet ve üç beraberlik aldı.

Bucaspor 24 puanla 16. sırada düşme hattında bulunuyor ve 15. sıradaki Gençlerbirliği'yle arasında sekiz puan var. İzmir ekibi, bitime dört hafta kala ümitleri tükenme noktasına gelse de elinden geleni yapıp bu maçtan en az bir puan çıkarmak istiyor.

İzmir ekibinde Zafer Çevik ve Kevin Pariente, son antrenmanı tamamlayamadı. Beto ise antrenmana katılmadı.

Bucaspor'da bu maç öncesinde Erkan Taşkıran, Atilla Özmen ve Sercan Kaya yönetim tarafından süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. Karabükspor maçında kırmızı kart gören Koray Çölgeçen'e de 100 bin lira ceza verildi.

Sarı-lacivertlilerin Antalya'ya götürdüğü 19 kişilik kadro şöyle: Pavel Londak, Ömer Kahveci, Serkan Yanık, Onur Tuncer, Ediz Bahtiyaroğlu, Orhan Ak, Erman Güraçar, Kamil Ahmet Çörekçi, Ragıp Başdağ, Musa Aydın, Civar Çetin, Torric Jebrin, Samet Bülbül, Mehmet İncebacak, Abdulkadir Özgen, Cenk İşler, Victor Mendy, Ali Kuçik, Zafer Çevik.

Son 10 lig maçında kalesinde 24 gol gören ve rakip fileleri 14 kez havalandıran Bucaspor, bu maçlarda üç galibiyet alırken rakiplerine yedi kez yenildi.

ÖNCEKİ BULUŞMA

28 Kasım 2010: Bucaspor 1-0 MP Antalyaspor

35. dakikada sarı kart gören Jerko Leko'nun 90. dakikada ikinci sarı kartını görüp oyundan atıldığı maçta ilk yarı golsüz bitmiş, ikinci yarı da maçın sonuna kadar golsüz gitmişti. 89. dakikada Orhan Ak'ın attığı golle Bucaspor sahadan üç puanla ayrılan taraf olmuştu.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0