MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3656
EURO
34.97
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Arda Turan Valencia maçında yok

Barcelona Teknik Direktörü Enrique, Valencia'yı 7-0 yendikleri ilk maçın rövanşı için yıldız futbolcularını dinlendirmeyi tercih etti. Arda Turan ise ayağındaki ağrılar nedeniyle kadroda yer almayacak.
10.02.2016 16:07
Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, İspanya Kral Kupası yarı finalinde Valencia'yı 7-0 yendikleri ilk maçın rövanşı için yıldız futbolcularını dinlendirmeyi tercih etti.

Barcelona Kulübü tarafından açıklanan 18 kişilik maç kadrosunda Andres Iniesta, Sergio Busquets, Luis Suarez, Neymar, Dani Alves, Gerard Pique, Jordi Alba yer almadı.

Arda Turan kadroda yok

Dünkü antrenmana da katılmayan Arda Turan'ın ise ayağında hafif ağrılar bulunması nedeniyle hafta sonu oynanacak Celta Vigo maçı düşünülerek Valencia maçının kadrosuna alınmadığı öğrenildi.

Teknik direktör Luis Enrique, ilk maçtaki farklı skorun verdiği rahatlıkla yarı finalin rövanşında bu akşam genç ve şimdiye kadar forma fırsatı bulamamış futbolcularına şans tanıyacak. 18 kişilik kadrodaki 6 futbolcu altyapıdan çağrılırken, genç takımda forma giyen ve gelecek vadeden futbolcular arasında gösterilen 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Carles Alena, ilk defa A takımın kadrosuna dahil edildi. Barcelona'nın Valencia karşısındaki kadrosunda bilinen isimler olarak kaleci Ter Stegen ile Rakitic, Bartra, Sergi Roberto, Adriano, Sandro, Munir, Aleix Vidal ve Vermaelen yer aldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0