MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.585
EURO
34.7887
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ARJANTIN'DEN MUHTEŞEM BİR DÖNÜŞ

Arjantin en iyi üçüncülük yarışında rakiplerini izlemeye başladı. Arjantin, çok kritik bir puan aldı ve 2 puanla grubu 3. sırada noktaladı.
FIFA Kadınlar Dünya Kupası D Grubu'nda İngiltere ve Japonya adlarını son 16 turuna yazdırdı. İskoçya karşısında 3-0 geri düşmesine rağmen skoru 3-3'e getiren Arjantin 20 dakikada inanılmaz bir geri dönüşe imza attı. İskoçya takımı maçın sonunda adeta yıkıldı.

FIFA Kadınlar Dünya Kupası D Grubu'nda İngiltere ve Japonya, son 16 turuna yükseldi. Fransa'nın ev sahipliğinde bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 7 Temmuz'da sona erecek turnuvanın 13. gününde, D Grubu'nun 3. ve son maçları oynandı. 3'te 3 yapan İngiltere, lider, 4 puan toplayan Japonya ise ikinci olarak son 16 takım arasına kaldı.

Japonya, İngiltere'te 2-0 yenilmesine rağmen ikinci sırayı korurken, İskoçya karşısında 69. dakikada 3-0 geri düşen ancak 90+4'te penaltı golüyle skoru 3-3'e getirmeyi başaran Arjantin, çok kritik bir puan aldı ve 2 puanla grubu 3. sırada noktaladı.

Grubu bir puanla son sırada bitiren İskoçya ise 3 puana ulaşıp en iyi üçüncüler arasında yer almayı büyük ölçüde garantileme şansını yitirdi. Maçtan sonra İskoçya takımının adeta yıkıma uğradığı görüldü.

Arjantin en iyi üçüncülük yarışında rakiplerini izlemeye başladı. E Grubu'nda puansız iki takım Kamerun ve Yeni Zelanda ve F Grubu'nun puansızları Kamerun ve Tayland gruplarının son maçında 20 Haziran'da bir araya gelecek. İki maç da beraberlik haricinde bir sonuçla noktalanırsa İskoçya, turnuvaya veda edecek.

 

 
Kaleci Lee Alexander son dakika penaltısını kurtardı ancak VAR uyarısıyla atışın tekrarlanmasına karar verildi. İkinci vuruşta Florencia Bonsegundo bu kez hata yapmadı!
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0