MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5791
EURO
34.6588
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Arsenal'den Wenger'e dev sözleşme

İngiltere Premier Lig'de Arsenal'in uzun yıllardır menajerliğini sürdüren Arsene Wenger'in kontrat süresi 3 yıl daha uzatılmak isteniyor. Londra kulübünün Fransız teknik adama 3 yıl için önerdiği rakam 24 milyon euro.
03.10.2013 11:35

İngiltere Premier Lig'de Arsenal'in uzun yıllardır menajerliğini sürdüren Arsene Wenger'in kontrat süresi 3 yıl daha uzatılmak isteniyor.

İngiliz basınından Daily Mail'de yer alan haberde, Arsenal'in Fransız teknik adama 3 yıl için toplam 24 milyon sterlin ödemeye hazır olduğu belirtiliyor.

Deneyimli teknik adam ile Paris Saint Germain'in de ilgilendiği, yönetimin elini bu nedenle çabuk tutmak istediği vurgulanıyor.

Sözleşmesine ilişkin İngiliz basınına konuşan Wenger, "Doğrusunu söylemek gerekirse 17 yıl çok uzun bir süre. Buna rağmen, burada iyi şeyler yapmak ve gerçekten de gitmek istemiyorum. Sözleşmemi uzatabilirim" ifadelerini kullandı.

Ada basını da Fransız teknik adamın kulübünden ayrılacağını düşünmüyor. Premier Lig'de 6 hafta sonunda 15 puan toplayan Arsenal, liderlik koltuğunda oturuyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0