MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3361
EURO
34.9323
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aslan, Trabzon'da moral arıyor

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın en kritik maçlarından biri, Trabzon Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak.
19.09.2015 10:00
Galatasaray bu gece, hem Selçuk’suz, hem moralsiz. Ligde ve Avrupa’da kaybettiği puanlarla hedef adam haline gelen Cimbom’un hocası Hamza Hamzaoğlu için Trabzon sınavı erken final niteliğinde.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında süper bir maç sporseveleri bekliyor. Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelede 3 puanı alan takım büyük avantaj sağlayacak. Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan Galatasaray deplasmanda kazanacağı bir maçla kötü gidişatı durdurmak istiyor. 

Trabzonspor ise lige oldukça iyi bir başlangıç ve 10 puanla Fenerbahçe'yi zirve yarışında takibini sürdürüyor. Şota'nın planı bu yarışta yara almadan zirve yarışını sonuna kadar götürebilmek. Trabzonsporlu futbolcuların hafta içinde yaptıkları açıklamalarda da bu maça konsantre olduklarını belirttiler.

Emre Çolak kadro dışı kaldı

Galatasaray'da Trabzonspor maçı kadrosu açıklandı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Atletico Madrid maçında oyundan aldığı Emre Çolak'ı Trabzonspor kafilesine dahil etmedi.

Sarı-Kırmızılılar'ın, Trabzonspor kafilesinde yer alan isimler şu şekilde:

Fernando Muslera, Cenk Gönen – Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Jason Denayer, Sabri Sarıoğlu – Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Olcan Adın – Umut Bulut, Lukas Podolski, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş

TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Douglas, Mustafa Yumlu, Constant, Marko Marin, Mbia, Okay Yokuşlu, Erkan Zengin, Mehmet Ekici, Cardozo
GALATASARAY: Muslera, Denyaer, Semih, Hakan Balta, Lionale Carole, Rodriguez, Bilal Kısa, Umut, Sneijder, Yasin, Burak
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
STAD: Avni Aker
HAKEM: Cüneyt Çakır
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0