MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3404
EURO
35.1251
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aslan tur için Roma'da!

İtalyan takımlarına karşı deplasmanda galibiyeti olmayan sarı-kırmızılılardan, taraftarları zoru başarmasını son 16 takım arasına adını yazdırmasını bekliyor
25.02.2016 13:59
Ligde son olarak olaylı Trabzonspor maçında 3 puan almayı başaran Galatasaray'da gözler Avrupa randevusuna çevrildi. Sarı-kırmızılı ekip, Roma Olimpiyat Stadı'nda 20.00'de 1-1'in rövanşında Lazio ile karşılaşacak. TRT 1'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov yönetecek. UEFA, Rusya ile Türkiye arasındaki son dönemde yaşanan gerilime karşılık Bezborodov'u maça atamaktan çekinmezken 90 dakika boyunca gözler Rus hakemin üzerinde olacak. Sarı-kırmızılı taraftarlar, son dönemde sıkıntılı günler geçiren takımlarından bir kez daha zoru başarmasını ve turu geçmesini bekliyor. Buna karşılık Galatasaray'ın işi pek de kolay değil. Temsilcimizin, İtalyan takımları ile deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda galibiyeti bulunmuyor. Ama bu durum Denizli ve öğrencilerini çok da korkutmuyor. Lazio maçına büyük önem veren sarıkırmızılı futbolcular, turu geçmekten başka bir şey düşünmüyor.

G.SARAY NASIL TUR ATLAR?
G.Saray'a, Roma'dan tur vizesi ile dönmek için 1-1'in rövanşında galibiyet dışında, 2-2 veya daha gollü bir beraberlik yetecek. Roma'daki karşılaşmanın da normal süresinin 1-1 bitmesi durumunda karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatmada da eşitlik bozulmazsa turu atlayan tarafı penaltı atışları belirleyecek.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0