MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Avrupa ligi'nde tur atlayan takımlar

UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında sona gelindi. Sondan 1 önceki maçlar büyük heyecana sahne olurken bir üst tura çıkan takımlar da yavaş yavaş belli olmaya başladı.
02.12.2010 09:07

UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlayan takımlar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Young Boys, PSV Eindhoven, Metalist, Leverkusen, Sporting Lizbon, Manchester City ve Lech Poznan tur atlayan takımlar arasına isimlerini yazdırdılar. Sürpriz ise Polonya'dan geldi. Juventus elendi.

UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında sona gelindi. Sondan 1 önceki maçlar büyük heyecana sahne olurken bir üst tura çıkan takımlar da yavaş yavaş belli olmaya başladı.

YOUNG BOYS VE STUTTGART ELELE

Günün önemli maçlarından biri İsviçre'de oynandı. Young Boys Stuttgart'ı 4-2 yenmeyi başararak adını bir üst tura yazdırdı. Young Boys'da goller Degen, Sutter ve Mayuka (2)dan gelirken Alman ekibinin gollerini ise Pavel Pogrebnyak ve Sven Schipplock kaydetti. Young Boys puanını 9'a çıkartırken Stuttgart 12 puanda kaldı. Stuttgart daha önce gruplardan çıkmayı başarmıştı.

PSV EİNDHOVEN'IN İTALYA ZAFERİ

Hollanda ekibi PSV Sampdoria'yı İtalya'da 2-1 yenmeyi başardı. Pazzini'nin golüyle 1-0 yenik duruma düşen PSV 51 ve 90. dakikada Ola Toivonen'in golleriyle galibiyete uzandı. PSV bu galibiyetle 13 puana yükseldi.

METALİST KHARKİV DE TURLADI

UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlayan takımlardan biri de Metalist Kharkiv oldu. Debrecen'i kendi sahasında 2-1 ile geçen Metalist adını bir üst tura yazdırdı.

LEVERKUSEN BİR ÜST TURDA

Almanların güçlü temsilcilerinden Bayer Leverkusen deplasmanda Rosenborg'u 35. dakikada Sam'in attığı golle 1-0 yenerek adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Grupta oynanan diğer maçta Aris 2-1 yenik duruma düştüğü maçta Atletico Madrid'i 3-1 yenmeyi başardı.

PORTO'YU SPORTİNG TAKİP ETTİ

Sporting Lizbon sahasında ağırladığı Lille'i 1-0 yendi ve adını bir üst tura yazdırdı. Portekizlilerin golü 28. dakikada Polga'dan geldi. Grupta oynanan diğer maçta Gent, Levski Sofya'yı 1-0 ile geçti.

JUVENTUS UEFA'DAN ELENDİ, MANCHESTER YOLA DEVAM

A Grubu'ndan sürpriz bir veda geldi. Lech Poznan deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Juventus kupadan elendi. 12. dakikada Rudnevs'in golüne 84. dakikada Iaquinta cevap verdi fakat bu tur için yeterli olmadı.

UEFA Avrupa Ligi'nden toplu sonuçlar şöyle:

Hajduk Split 1 - 3 AEK Athens
Zenit St. Petersburg 3 - 1 Anderlecht
OB Odense 1 - 1 Getafe
Young Boys Bern 4 - 2 Stuttgart
Metalist Kharkiv 2 - 1 Debrecen
Sampdoria 1 - 2 PSV Eindhoven
Lech Poznan 1 - 1 Juventus
Manchester C. 3 - 0 RB Salzburg
Atletico Madrid 2 - 3 Aris Saloniki
Rosenborg 0 - 1 Bayer Leverkusen
AA Gent 1 - 0 Levski Sofia
Sporting Lisbon 1 - 0 Lille

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0