MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3254
EURO
35.1547
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Avrupa'nın devleri Nani'nin peşinde!

Fenerbahçe bir yandan sağ bek Gregory van der Wiel'i İstanbul'a getirip, idari menajer Hasan Çetinkaya rehberliğinde İstanbul'u gezdirip tanıtırken, diğer yandan Nani'nin menajeri ile Kalamış'taki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde havuz başında yöneticiler bir ar
21.06.2016 13:42
Jose Mourinho'nun istediği, ancak Manchester United yönetiminin 8.5 milyon Euro'luk bonservis bedelini çok bulduğu Nani için bir yandan Inter ile görüşmeler sürerken, diğer yandan Everton ve Atletico Madrid Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

Nani'nin menajeri Carlos, Fenerbahçeli yöneticiler ile Kalamış'taki tesislerde buluştu. Gece boyuncu süren toplantıda Everton ve Atletico Madrid'in Nani'yi istediklerini ileten Carlos, iki kulübün bonservis bedelinde indirim talep ettiklerini söyledi. Durumu değerlendirecek olan Fenerbahçeli yöneticilerin kısa sürede karar verecekleri belirtildi.

Alınan bilgiye göre Everton'ın 5 milyon, Atletico'nun 6 milyon Euro'ya çıktığı ve Nani'nin sözleşmesindeki 8.5 milyona serbest kalır maddesine en fazla Atletico Madrid 'in yaklaştığı öğrenildi.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0