MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3341
EURO
35.1122
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AVUSTRALYA AÇIK EŞLEŞMELERİ

Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ta ana tablo eşleşmeleri belli oldu.

Avustralya'nın Melbourne kentinde, 14-27 Ocak tarihlerinde düzenlenecek turnuvada ana tablo maçlarının kura çekimi gerçekleştirildi. 

 

Tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic'in elemelerden gelen bir tenisçiyle karşılaşacağı ilk turda, 2 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal'ın rakibi ev sahibi ülkeden James Duckworth oldu. 

Turnuvada son iki yılın şampiyonu 3 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer, Özbek Denis Istomin karşısında tur mücadelesi verecek. 

 

4 numaralı seribaşı Alman Alexander Zverev, Sloven Aljaz Bedene ile 5 numaralı seribaşı Güney Afrikalı Kevin Anderson ise Fransız Adrian Mannarino ile kozlarını paylaşacak. 

Sakatlığı nedeniyle geçen sezonun büyük bölümünü kaçıran ve klasmanda 230. sıraya kadar gerileyen Büyük Britanyalı Andy Murray, ilk turda İspanyol Roberto Bautista Agut ile eşleşti. 

2015 Avustralya Açık'ta çeyrek final gören Avustralyalı Nick Kyrgios ile 2016 Wimbledon'da finale kadar çıkan Kanadalı Milos Raonic'in eşleşmesi, ilk turun merakla beklenen maçlarından biri olarak öne çıktı. 

- Halep'in rakibi Kanepi

Turnuvada kadınlarda geçen yılın finalisti ve 1 numaralı seribaşı Rumen Simona Halep, Estonyalı Kaia Kanepi karşısında ikinci tura çıkma mücadelesi verecek. 

2016 yılının şampiyonu ve 2 numaralı seribaşı Alman Angelique Kerber, Sloven Polona Hercog'u, son şampiyon ve 3 numaralı seribaşı Danimarkalı Caroline Wozniacki de Belçikalı Alison Van Uytvanck'ı turnuva dışında bırakmak için korta çıkacak.

Kariyerinde 23 grand slam şampiyonluğu bulunan ABD'li Serena Williams'ın ilk turdaki rakibi Alman Tatjana Maria olurken, Rus Maria Sharapova elemelerden gelecek rakibine karşı ter dökecek. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0