MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aybaba : Her şey çok daha iyi

Süper Lig takımlarından Bucaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, Antalyaspor maçı için çok iddialı konuştu.
27.11.2010 09:20

Süper Lig takımlarından Bucaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, iyi mücadele edip, çok koşup sahanın her yerinde baskı yaparak, Medical Park Antalyaspor maçını kazanmak istediklerini bildirdi.

Kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Samet Aybaba, pazar günü sahalarında oynanacak Medical Park Antalyaspor maçıyla ilgili ,''Olmazsa olmaz maçlardan biri'' dediğini hatırlatarak, futbolcularının bu söze alışmaya başladığını söyledi.
Aybaba, maça kazanma düşüncesiyle çıkacaklarını ifade ederek, ''Arkadaşlar da buna hazırlar ama tabii futbolun içinde bir sürü değişken var. Oyuncu kalitesi yüksek olan iyi bir takımla karşılaşacağız. İyi mücadele edip, çok koşup sahanın her yerinde baskı yaparak maçı kazanmak istiyoruz'' diye konuştu.

Futbolcuların motivasyonu için sürekli toplantı yaptıklarını dile getiren Aybaba, ''En son yaklaşık 2 saat süren bir toplantı yaptık. Çok iyi geçti. Bazı arkadaşların küçük küçük sorunları vardı, onlarla ilgili çözümler ürettik. Şimdi her şey çok daha iyi'' dedi.

Gribal enfeksiyon nedeniyle Ali Güneş'in yer almadığı antrenmanda, futbolcular teknik ağırlıklı çalıştı.

-ANTRENMAN ÖNCESİ MHP İL BAŞKANLIĞINDAN ZİYARET-

Bu arada, kulüp yönetimi tarafından kurban kesilen antrenman öncesi MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve yöneticiler, kulübü ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Şeref Üstündağ, Teknik Direktör Samet Aybaba ve futbolculardan Erman Güraçar'a yanında getirdiği baklavayı elleriyle yediren Dervişoğlu, yaptığı açıklamada, İzmir'i Süper Lig'de temsil eden tek takımın Bucaspor olduğunu belirterek, kentin ileri gelenlerinin yanı sıra İzmir'in diğer takım taraftarlarına da Bucaspor'a destek vermeleri çağrısında bulundu.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0