MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aydınus'a faturayı, Sağlam kesti

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.
05.12.2010 17:40

Maçın hakemi Fırat Aydınus'un kararlarına tepki gösteren Ertuğrul Sağlam, gösterilen kırmızı kartın oyun planlarını bozduğunu savundu.

Beşiktaş deplasmanından mağlubiyetle dönen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maçın hakemi Fırat Aydınus'u suçlayarak çıkardığı kartlara tepki gösterdi.

Sağlam şunları söyledi: Buraya gelirken beklentilerimiz daha farklıydı, iyi futbolla iyi bir sonuç almak istiyorduk.

Maçı gol yemeden bir yerlere getirdikten sonra Beşiktaş'ın fiziksel olarak düşeceğini umuyorduk, öyle de oldu. İlk yarının sonunda Volkan'ın kırmızı kart görmesi 10 kişi kalmamıza neden oldu. İkinci yarıda da mücadeleyi bırakmadık, zaman zaman pozisyonlarımız oldu, direkten dönen topumuz vardı.

Bu kadar uzun süre Beşiktaş'a karşı İstanbul'da 10 kişi oynamak kolay değil. İkinci yarıdaki mücadeleden ve oyunu dengelemek için ortaya koyduğumuz hırstan memnunum ama olmadı.

Sonuçta mağlup olduk. 10'a 11 oynadığımız dönemlerde bile rakibe üstün olduğumuz bölümler oldu. Tabii ki tüm suçu Volkan'ın üzerine atamayız. 11'e 11 oynasaydık kesinlikle çok daha farklı olurdu.

Maçın hakemi çok güzel bir kırmızı kart verdi, inşallah bu kuralları bize uyguladıkları gibi her takıma uygularlar.

Bazı kararlar hiç hoş değildi. Guti'nin topu yere vurması, barajda oyuncunun üç metre öne çıkması bunun örnekleriydi. Maçın başında Pablo'ya atılan tekmeye de kart çıkmadı.

En az 4 sıra kart gösterilmedi, bunlar oyunun gidaşatını ve rakip takım oyuncununu oyuna bakışını değiştiren olaylar. Çok açık ve net futbol kuralları var. Hakemlerin çok daha dikkatli olması gerekiyor.

Volkan'la devre arasında konuşmadık, takımın motivasyonunu bozamazdım. Volkan'la konuşacak çok fazla bir şey yok, hiç bir profesyonel oyuncuya yakışmayacak bir hareketti.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0