MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3261
EURO
35.0684
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aykut Kocaman, Lazio'nun gündeminde

Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Aykut Kocaman'ın ismi İtalyan ekip Lazio ile anılıyor. Hatırlanacağı gibi Kocaman'ın ismi Marsilya ile de anılmıştı.
20.12.2013 15:06

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe, bu yıl da Trabzonspor ile UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşan Lazio, sarı lacivertlilere elenmiş, Karadeniz ekibine iki maçta da üstünlük sağlayamamıştı. Geçen sezonu UEFA Avrupa Ligi çeyrek finali oynayarak bitiren İtalyan temsilcisi ligde de 61 puanla 7. sırada yer almıştı. İtalya Kupası finalinde ezeli rakibi Roma'yı 1-0 yenen Lazio şampiyonluk sevinci de yaşadı. Üç kulvarda yarışan Lazio, kadro yapısı ve mali durumu göz önüne alındığında başarılı bir sezon geçirerek sezonu tamamlamıştı.

Petkovic'e güven azaldı

Eurosport'ta yer alan habere göre; Ancak bu sefer durum oldukça farklı. Başında bir dönem Young Boys ve Samsunspor'u çalıştıran Petkovic'in bulunduğu Lazio'da işler sezon istenilen seviyede gitmiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmesine rağmen İtalya Ligi'nde lider Juventus'un tam 23 puan gerisinde olan Lazio, şampiyonluk şansını şimdiden yitirdi. Lazio'nun umutsuzluğu bu kadarla da kalmadı. Şampiyonluğun yanı sıra Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi sıralamasından da bir hayli uzaklaştı.

Aykut Kocaman gündemde

Küme düşme potasından da 8 puan yukarıda olan Lazio'da yönetim, Petkovic'in biletini de kesmek üzere. Bir dönem Basel'in teknik direktörü Murat Yakın ile ilgilenen İtalyan ekibi, yeni bir ismi daha gündemine aldı. Fenerbahçe'de başarılı sezonlar geçiren ve geçen sezon UEFA Avrupa Ligi finalinden sadece 1 gol uzakta olan sarı lacivertlilerin eski teknik adamı Aykut Kocaman, Lazio'nun gündeminde. İtalyan haber kaynakları Lazio'nun Aykut Kocaman ile çalışma olasılığının yüksek olduğunu belirtti. İtalyan ekibinin yüksek bütçeli transferler ve hoca seçimi yapmamasının yanı sıra, Aykut Kocaman'ın oyun yapısının da Lazio ile uyum gösterdiği ifade edildi.

Lazio yetkilileri doğruladı

Hem UEFA Avrupa Ligi'ni yakından tanıyan hem de Lazio'yu bilen bir isim olan Aykut Kocaman'ın ismi önce menajerler aracılığı ile İyalyan ekibine önerildi. Petkovic'in gönderilme kararının kısa bir zaman içinde alınacağını bilen Lazio yönetimi ise birçok teknik adamın olduğu listeye Aykut Kocaman'ı da ekledi. Ardından hoca adaylarını birer birer eleyen başkent ekibinin elinde sadece 3 teknik adam adayı kaldı. Bunlardan birinin de Aykut kocaman olduğu Çizme basınında yer buldu. Aykut Kocaman'ın adı bir süre önce Marsilya ile anılmıştı. Ancak Marsilya yönetimi Aykut Kocaman'ın gündemlerinde olmadığı belirtmişti . Lazio yöneticileri ve izleme komitesi de Aykut Kocaman'ın, Petkovic giderse yerine gelecek teknik adamların arasında olduğunu ifade etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0