MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5833
EURO
34.8133
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AYRILMANIN HÜZNÜNÜ YAŞIYACAĞIM

Allah'ın yardımı, Burak'ın gayretiyle bir gol attık. Sanki gizli bir güç golü atmış gibi oldu. 3 puan geldi, 3 puana seviniyoruz ama oyun olarak mutlu değilim." dedi.
"Allah'ın yardımı, Burak'ın gayretiyle bir gol attık"
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Sivasspor'un dinamik, koşan, önde baskı yapabilen bir takım olduğunu belirtti.

İşlerinin zor olduğunu düşündüklerini dile getiren Güneş, "İlk yarıda onlar olumluydu. Golden sonra oyun tamamen lehimize döndü. Rakip Sivasspor bizim de oyun üstünlüğümüzü kabul etmişken gereksiz olarak rakiple ve hakemle itişmeye girmemiz ve arkasından Medel'in sakatlığı oldu. Rakibe korner attığımızda dönen topta yediğimiz gol, rakibi ve seyirciyi oyuna soktu." diye konuştu.

Golden sonra ortada bir oyun olduğunu aktaran Güneş, "Oyun üstünlüğümüz var ama pozisyon sayımız az oldu. Sonra da mucizevi bir gol oldu. Allah'ın yardımı, Burak'ın gayretiyle bir gol attık. Sanki gizli bir güç golü atmış gibi oldu. 3 puan geldi, 3 puana seviniyoruz ama oyun olarak mutlu değilim." dedi.

Beşiktaş'ın ikinci golünden sonra takımın yaşadığı sevincin şampiyonluk havasıyla ilgisi olup olmadığının sorulması üzerine Güneş, "Şampiyonlukla veya diğer konularla ilgili değil. Maç kazanmayla ilgili bizim sevincimiz. Bugün onu gösterdik, demek ki iyi oldu. Gizli seviniyorduk daha önce de. Alabileceğimiz bir maçtı. Oyuncu kalitesi ve takım üstünlüğü olarak önde olmamız gereken bir maçtı. Rakip beraberliğe o yüzden de razıydı. Kaybedilecek 2 puan doğru olmazdı." ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş'tan ayrılmanın bir hüznünü yaşayacağım"
Bir basın mensubunun, "Siz görevi bıraktıktan sonra Beşiktaş'ta yerli mi yoksa yabancı hoca mı tercih edilmeli?" şeklindeki sorusu üzerine, bu konuda konuşmayı doğru bulmadığını söyleyen Güneş, şunları kaydetti:

"Benim ağzımdan birçok şeyler yazılıp çiziliyor, ne konuşuyorsam burada konuşuyorum. Gelecekle ilgili düşüncelerim sorulduğu zaman başkanla, yönetimle paylaşıyorum. Beşiktaş'ı seviyorum. Beşiktaş'tan ayrılmanın bir hüznünü yaşayacağım. Onu daha henüz içimde de değerlendirmiş değilim. Şu aşamada maçları nasıl kaybettik, ilk yarıda çok puan kaybettik, ne onları düşünmenin yeri zamanı ne geçmişteki şampiyonlukları düşünmenin zamanı ne de gelecek sene ne yapacağımı düşünmenin zamanı. Ben bugünü yaşamak durumundayım. Bugün maç bitti. Önümüzdeki Ankaragücü maçına hazırlanacağız. Dünü, yarını tartışma konusu yapmadan bugünü yaşayıp, neticeleri alıp en iyi şekilde Beşiktaş'ı zirvede bırakmak istiyoruz."
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0