MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3814
EURO
35.0286
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aziz Yıldırım: "Gömü bulmadık"

Fenerbahçe Başkanı Aziz yıldırım Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
25.07.2015 12:56

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım, kulübün Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı. İlk olarak yeni transferlere ödenen paraların kaynağını sorgulayanlara yanıt veren Yıldırım,
'Transfer için 'Parayı nerden buldunuz?' diyorlar. Gömü bulmadık. Fenerbahçe'nin kaynaklarını kullanıyoruz. Üçüncü köprü ile yeni havaalanı arasına gitsinler orası gömü dolu. Bütün paralar Sportif AŞ'den çıkmıştır. Kimseden hiç para alınmadı. Tamamen kulübün parası. Bu sene bütün takıma toplam 47 milyon euro ve 2 milyon TL para ödenecek. Geçen yıl toplam 41 ödedik. Gerekirse daha da transfer yaparız paramaz var, kaçmayız. 100 milyon tahvil borcumuz var. Yeni üyelerden gelen para tahvil borcunu ödeyecektir" diye konuştu.

"Fenerbahçe katledilmek istendi"


Konuşmasının sonunda Fenernbahçe'nin Rize'de silahlı saldırıya uğradığına da değinen Yıldırım, "Rize'deki olayı aydınlatmamak sporun karanlıkta kalması demektir. Bugün Suruç'ta askerlerin, polislerin vurulması toplumun kargaşa nedenlerinden biri de Rize olayıdır. Bu olay aydınlatılmazsa faili meçhul cinayet olarak kalacaktı. Orada Fenerbahçe katledilmek istenmiştir" ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0