MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3334
EURO
35.1585
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aziz Yıldırım: Van Persie'yi seneye görün

Fenerbahçe’de yeni sezon öncesinde cevap bekleyen sorulardan birine başkan noktayı koydu: Eğer hesapta olmayan, astronomik bir teklif gelmezse Van Persie kalıyor. Yıldırım, yakın çevresine bu kararıyla ilgili olarak, “Sorunlar yaşadı, uyum süreci oldu. Am
04.06.2016 14:24
Fenerbahçe’de yeni sezon öncesinde taraftarın yanıtını en çok merak ettiği sorulardan biri hangi yıldızların takımda kalacağı, kimlerin gideceği... 

Bu noktada Başkan Aziz Yıldırım bazı oyuncuları için fikrini netleştirmedi ama Van Persie hakkındaki kararını verdi. Sarı-Lacivertliler’in patronu, beklentilerin altında bir lig dönemi geçirmiş olmasına rağmen Hollandalı’dan vazgeçmiyor. Yıldırım’ın yakın çevresiyle yaptığı futbol sohbetlerinde, Van Persie’den övgülerle bahsettiği ve “Bu sezon uyum sorunu oldu, bazı problemler yaşadı. Ancak bu onun gerçek bir yıldız olduğu gerçeğini değiştirmez. Gelecek sezon için ondan çok umutluyum. Gerçek performansını gösterecek ve Fenerbahçeliler’i çok mutlu edecektir” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Çin faktörü...

Van Persie’ye toz kondurmayan Başkan Aziz Yıldırım’ın açık bıraktığı tek kapı ise gelebilecek astronomik teklif. 5.5 milyon Euro bonservisle alınan Hollandalı için ancak çift haneli rakamlara çıkılması durumunda Yıldırım’ın böyle bir opsiyonu düşüneceği biliniyor.

Bu rakamlara çıkıp Van Persie’ye Fenerbahçe’den kazandığı yaklaşık 6 milyon Euro’yu verecek bir Avrupa kulübünün olmadığı da düşünülürse geriye sadece Çinliler kalıyor. Ancak yıldız futbolcunun Türkiye’de ailesiyle birlikte mutlu olduğu ve Çin ihtimalini şimdilik düşünmediği de Van Persie’ye yakın kaynaklardan gelen haberler arasında.

İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0