MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3523
EURO
34.949
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bakan Günay çarşı'ya mesaj yolladı

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İnönü Stadı'ndaki hareketlilik nedeniyle Dolmabahçe Sarayı'nın denize doğru kayabileceği sözlerine açıklık getirdi.
26.03.2011 16:14

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İnönü Stadı'ndaki hareketlilik nedeniyle Dolmabahçe Sarayı'nın denize doğru kayabileceği yönünde yaptığı açıklamalarına, Beşiktaş taraftarının tepki gösterdiği iddialarına, ''Beşiktaş taraftarını üzecek herhangi bir şey söylemedim. Benim söylediğim şu; İstanbul'da Beşiktaş kulübüyle neredeyse özdeşleşmiş olan İnönü stadyumu'nun bir alışveriş merkezine, bir ticaret merkezine, bir rant merkezine dönüşmemesi lazım'' dedi.
Günay, ''İstanbul Shopping Fest''in basın toplantısından sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Bir gazetecinin İnönü Stadı'ndaki hareketlilik nedeniyle Dolmabahçe Sarayı'nın denize doğru kayabileceği yönünde yaptığı açıklamalarının hatırlatılması ve Beşiktaş taraftarının bu açıklamaya tepki gösterdiğini söylemesi üzerine Bakan Günay, şöyle konuştu:
''Beşiktaş taraftarını üzecek herhangi bir şey söylemedim. Eğer böyle bir şey söylemişsem, öyle algılamışlarsa hemen düzeltmek isterim. Benim söylediğim şu; İstanbul'da Beşiktaş kulübüyle neredeyse özdeşleşmiş olan İnönü stadyumu'nun bir alışveriş merkezine, bir ticaret merkezine, bir rant merkezine dönüşmemesi lazım. Stadyum zaten tescilli bir yapı. Onu olduğu gibi koruyabiliriz elbette veya Galatasaray'ın olduğu gibi başka bir yerde stadyum sahibi olabilirler. Ancak altına bir otopark, arkasına bir otel, içine bir kongre salonu, sergi salonu, alışveriş merkezleri, yeme içme merkezleri yapmayı... Sanıyorum Beşiktaşlı arkadaşlarım da böyle bir şey istemez.''

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0