MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3712
EURO
34.9966
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Balotelli: Artık olgunlaştım

Milanlı golcü Mario Balotelli, oynadığı maçlarda yaşadığı deneyimlerden artık olgunlaştığını ve sahadaki davranışlarının bundan sonra sorun yaratmayacağını öne sürdü.
25.02.2014 16:33

Bu sezon gördüğü sık kartlar nedeniyle eleştirilen ve "hırçın" olmakla suçlanan Balotelli, İtalya basınına yaptığı açıklamada, maçlarda gereksiz kartlar gördüğünü kabul ederek, "Geçmiş dönemlerde yaptığım hataların farkındayım ve bunları kabul etmekten çekinmiyorum" dedi.

Oynadığı maçlardan dersler çıkardığını vurgulayan 23 yaşındaki oyuncu, "Son iki yılda çok olgunlaştım. Bundan sonra davranışlarımdan ötürü sahalarda problem yaşayacağımı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Manchester City formasıyla sahalara çıktığı dönemde İngiltere'de başka bir kulüpte forma giymeyeceğine ilişkin yaptığı açıklamayı hatırlatan golcü oyuncu, "City'de taraftarlar harikaydı ve oradan ayrıldığımda başka bir İngiliz kulübünün formasını giymeyeceğimi düşünüyordum. Ama bu futbol, 'asla asla' deme" diyerek adaya transferine yeşil ışık yaktı.

Bu sezon Milan formasıyla 12 sarı ve bir kırmızı kart gören ve bu nedenle birçok önemli maçta takımını yalnız bırakan Balotelli'ye sezon sonunda Arsenal'in teklifte bulunabileceği öne sürülüyor.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0