MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Barça onu istiyor!

Pique, Mascherano, Bartra, Vermaelen gibi tecrübeli defans oyuncularına sahip Barcelona, defans hattında revizyona gidiyor. İlk hedefler genç stoperler Aymeric Laporte ve Jose Maria Gimenez.
12.10.2015 09:40
Savunma dörtlüsünün orta ikilisini şu an için Mascherano ve Pique ikilisi kapamış olsa da, Barcelona geleceğin takımı için çalışmalara şimdiden başladı. 

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Katalan kulübünün sportif direktörü Robert Fernandez, revizyon projesine defans hattından başladı ve Avrupa'da ün yapmış genç forvetler için harekete geçti. 

Listedeki ilk isim Laporte 50 milyon euro

Transfer listesinin başında yer alan Athletic Bilbao'nun 20 yaşındaki Fransız stoperi Aymeric Laporte, genç yaşşına rağmen Bask ekibiyle yüzden fazla maça çıktı ve geçtiğimiz sezon kulübüyle sözleşmesini 2019'a kadar uzattı. Genç Fransız'ın yeni sözleşmesindeki maddeye göre, 50 milyon euroyu veren onu alabilecek.

Yeni Diego Godin: Gimenez

Listede ikinci sırada yer alan oyuncu ise yeni Diego godin olarak görülen Jose Maria Gimenez. Godin gibi Uruguaylı olan 20 yaşındaki Gimenez'in de Laporte kadar olmasa da ciddi bir sözleşme fesih bedeli var. Bu da 24 milyon euro.

Barça'nın ayrıca PSG'li Marquinhos ve bu sezon Everton'ın inatla Chelsea'ye satmadığı John Stones için de özellikle sezon sonu girişimlerde bulunacağı belirtildi. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0