MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3186
EURO
35.0795
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Barcelona'nın van Persie inadı!

İspanyol basını, Barcelona'nın Fenerbahçe'de forma giyen Hollandalı futbolcu Robin van Persie ile ilgilendiği iddialarını sürdürüyor.
20.10.2015 15:02
Barcelona’yı yakından takip eden El Mundo Deportivo gazetesi, Barcelona Kulübü’nün bir teknik sorumlusunu, UEFA Avrupa Ligi’nde 22 Ekim Perşembe günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe-Ajax maçını izlemek üzere görevlendirdiğini yazdı.

"Barça, Van Persie ve Ajaxlı gençleri İstanbul’da gözetleyecek" başlığını atan İspanyol gazetesi, İstanbul’a Barcelona’nın teknik sekreteri Robert Fernandez’in ya da bir yardımcısının (Urbano Ortega, Josep Boada, Lluis Gonzalez) gideceğini kaydetti.

Yapılan yorumda, "Barça’nın bir casusu Fenerbahçe ve Ajax arasında oynanan maçta statta olacak. Fenerbahçe Kulübü, Robert Fernandez’in olup olmayacağı konusunda bize bilgi vermek istemedi ama Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda BATE ile oynayacak Barcelona’nın Belarus’a giden kafilesinde Robert yer almadı. Robert, Luis Enrique için ocak ayında transfer edilebilecek oyuncu arayışını tamamlamak istiyor" denildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0