MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başbakan'a,5bin raket ve top hediye

Badminton Federasyonu, başbakan Erdoğan’ın gezilerinde çocuklara hediye olarak dağıtması için 5 bin adet Badminton topu ve raketi gönderdi. Başkan Özmekik, “Başbakanımız’ın Badminton’la anılmasını istiyoruz” dedi.
20.01.2011 14:14

Badminton Federasyonu tarafından, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gezilerinde çocuklara dağıtması için 5 bin adet badminton raketi ve topu hazırlanarak Başbakanlığa gönderildi.

Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, çocukların Başbakan'dan raket beklediğini söyledi. Raket ve top dağıtımı konusunu, Başbakan Erdoğan'a, ''demokratik açılımı'' anlatmak için spor adamlarıyla bir araya geldiği Haziran ayındaki toplantıda ilettiğini belirten Özmekik, şöyle konuştu: ''5 bin adet raket ve Badminton topunu 2 ay kadar önce Başbakanlığa gönderdik. Başbakanımızın bu malzemeleri ilkbaharda çocuklara dağıtacağını düşünüyorum. Özellikle Başbakanımızın Badminton raketi hediye etmesi insanları bu spor dalına yönlendirmiş olacak. Başbakanımız da artık futbolun dışındaki amatör branşlara yatırım yapılması gerektiğini, olimpiyatlarda bu branşlardan madalya beklediğini, bu branşlarla ilgili beklentilerinin olduğunu söylüyor. Başbakanımızın çocuklara raket dağıtması badmintona ilgiyi artıracaktır. Kendisinin badminton sporuyla da anılmasını istiyoruz.''

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0