MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3269
EURO
35.1612
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN

Zayıflama ve diyet dönemi de başlıyor. Bu nedenle birçok kişi kalça ve basen bölgelerinde bulunan yağlardan kurtulmak için çeşitli yöntemler deniyor.
Kadınların ortak sorunlarından birisi de basen ve kalça bölgelerindeki yağlanmadır. Basen bölgesindeki yağlardan kurtulmak için basen eriten çay formülü oldukça etkili bir şekilde kullanılıyor. Bunun yanı sıra bölgesel anlamda kalça bölgelerinde yağlanma meydana gelen kadınlar kalça eriten çay kullanarak istenmeyen yağlardan kurtulabiliyorlar. Basen ve kalça bölgelerindeki aşırı yağlanma karşısında kadınlar kaderlerine razı gibi görünebiliyorlar. Oysaki yapılacak disiplinli bir kür ile bu sorundan kurtulmak oldukça kolay. Sadece istemek ve birazda azimli olmak gerekiyor. Kalça ve basen eritmek için uygulanacak olan kürlere tam anlamı ile uymak gerekiyor.

Zayıflama ve diyet dönemi de başlıyor. Bu nedenle birçok kişi kalça ve basen bölgelerinde bulunan yağlardan kurtulmak için çeşitli yöntemler deniyor. Yaşın ilerlemesi ile birlikte bölgesel kiloların eritilme süreci daha fazla güçleşiyor. Ancak yaş ne olursa olsun bölgesel yağlardan kurtulmak zor olsa da imkansız bir durum değildir. Yapılacak egzersiz aktiviteleri ve bitkisel çözümler ile bölgesel yağlardan kurtulmak mümkün.

Kadınların istemedikleri ve oldukça rahatsız oldukları basen ve kalça yağlarından kurtulmak için basen eriten çay yapımı için öncelikle bir demlik içine su konularak suyun kaynama noktasına gelmeden ısıtılması sonrasında funda yaprağı, papatya, kuşburnu, sinameki ve rezene malzemelerinin konması ile birlikte bir süre demlenmesi beklenir. Bu formül aynı zamanda kalça eriten çay olarak da biliniyor. Demlenmesi sona eren çayın süzülmesi ile birlikte basen eritmek için her gün bir bardak içilmesi gerekiyor. Bu yöntemi 10 gün boyunca uygulanması yeterlidir. Hazırlanan bu çay kalça ve basen bölgesindeki yağların gözle görülür bir şekilde erimesini sağlayacaktır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0