MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3557
EURO
34.9799
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bayern Münih, Vidal'i resmen açıkladı!

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Vidal'in transferi için kulübü Juventus ve Arturo Vidal ile anlaşmaya varıldığını resmen açıkladı.
23.07.2015 11:34

Juventus Genel Menajeri Beppe Marotta'nın daha önce "Vidal, Juventus'tan ayrılmak istediğini bize iletti. Gitmek isteyeni tutabilmek için elimizde bir güç yok" dediği Arturo Vidal, Bayern Münih ile anlaştı. Transferi ise Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge açıkladı. Rummenigge, 28 yaşındaki oyuncuyla ilgili olarak, "Juventus ve oyuncu ile prensip anlaşmasına vardık. Sağluk kontrolünden geçtikten sonra imzayı atacak" dedi. Rummenigge, oyuncunun gelecek hafta başında Bayern ile antrenmanlara çıkacağını da duyurdu.

Bayern'in, Vidal'in transferi için Juventus'a 40 milyon Euro, 5 yıllık anlaşmaya varılan Şilili oyuncuya da 27 milyon Euro ödeyeceği bildirildi.

Manchester United'a giden Bastian Schweinsteiger'in yerine transfer edilen Vidal, Bayer Leverkusen'de oynarken de Bayern'in gündemine gelmiş; ancak Şilili, 2011'de Juventus'un yolunu tutmuştu. Torino ekibinin formasını giydiği dört yılda 4 şampiyonluk sevinci yaşayan Vidal, siyah-beyazlıların geçen yıl Barcelona'ya 3-1 yenildiği Şampiyonlar Ligi finalinde de forma giymişti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0