MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3088
EURO
34.9846
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bayern Münih: Burak Yılmaz'ı alırız

Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in Başkanı Uli Hoeness, Fanatik Gazetesi'ne Burak Yılmaz hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
23.03.2013 17:14

Hoeness yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz'ı yakından takip ettiklerini ve bir golcüye ihtiyaçları olduğu takdirde Burak Yılmaz'a talip olabileceklerinin sinyalini verdi.

"GOLCÜ İSTERSEK BURAK YILMAZ'I ALIRIZ"
 
"Burak'ın golünü izledim. Çok zeki bir futbolcu. Türkiye Ligi'nde de boş durmadığını biliyorum. Bakınız, eğer bir golcü oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol atmış ise onun kalitesini ve oyun zekasını tartışmaya gerek yok. Eminim ki, bizim tüm Avrupa'da görev yapan scoutlar onu birçok maçta izlemiştir ve gereken raporları hazırlamıştır. Bayern Münih'in o pozisyonda sıkıntısı varsa, mutlaka düşünülmesi gereken bir yıldız. Golcü istersek Burak Yılmaz'ı alırız"
 
"AZİZ YILDIRIM İLE PAZARLIK YAPTIK"
 
"Hamit kişilik olarak 10 numara bir insan. Bizim takımın formasını giyerken, tüm arkadaşları onu severdi. Schalke karşısında onu izlerken bir kez daha kendisiyle gurur duydum. Biz Hamit'le çok yakındık, ailece görüşürdük. Bayern'den ayrılırken beni ailece evine yemeğe davet etti ve her şey için teşekkürlerini iletti. Bu beni çok duygulandırdı. Real'de sıkıntılar yaşadı çünkü çok zamansız sakatlıklar geçirdi. Ama Hamit sahada olduğu süre içinde her şeyini hep yüzde 100 sahaya yansıtmaya gayret eder. Takımda onun gibi çalışkan 3-4 oyuncunuz varsa sorun yoktur demektir. Hamit bizdeyken Fenerbahçe çok cazip bir teklif sunmuştu. Aziz Yıldırım bu işi ciddi olarak bitirmek için Almanya'ya geldi. Evimizde pazarlık yapıldığı doğru. Ama Hamit o dönem gitmek istemedi. Transfer yattı. Aziz Yıldırım'ı iyi tanıyorum ve ilişkimiz hala devam ediyor."
 
"FATİH TERİM'E HAYRANIM"
 
"Sayın Fatih Terim'e hayranım. Onu izlerken, onun işini futbolu yaşayarak yaptığını görüyorum. Terim'in işini yaparken, yedek kulübesinin önünde dururken, futboldaki o tutkuyu, duyguyu her anıyla dışarı yansıtması, her hareketinin samimi ve içten olması beni büyülüyor. Teknik direktörler ne kadar samimi ve inandırıcı olurlarsa, bu özellikleri takıma, futbolculara ve sahaya yansır. Başarılı olmasının sebeplerinden biri de mutlaka budur. Bunu içtenlikle tüm kalbimle söylüyorum, Sayın Terim'i büyük bir zevkle izliyorum. Kendisine ve takımına başarılar diliyorum." (Fanatik)
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0