MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAYERN TARİHİ BİR TRANSFER YAPTI

Hernandez 1 Haziran 2019'dan itibaren Bayern Munih'in formasını terletecek. Bonservis ücretiyle Bundesliga ve Bayern Münih tarihinin en pahalı oyuncusu oldu
La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyen Fransız futbolcu Lucas Hernandez, Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'e transfer oldu.

Genç oyuncu Alman ekibiyle, Haziran 2024'e kadar sözleşme imzalarken, eski kulübü Atletico Madrid'e ise 80 milyon Euro kazandırdı.

Bayern Münih sportif direktörü Hasan Salihamidzic, transfer hakkında konuştu. Salihamidzic, "Lucas Hernandez, dünya kupası kazanmış, dünyanın en iyi savunma oyuncalarından biri. Onu kadromuza kattığmız için çok mutluyum. Lucas hem merkezi savunmada hem de sol savunmada kullanılabilir. Buna ek olarak, Lucas Fransız oyuncu geleneğimize devam edecek ve ekibimizi güçlendirecektir." dedi.

Lucas Hernandez ise transferi hakkında; "Futbol kariyerimde bugün çok önemli bir gün. Bayern Münih, Avrupa ve dünyadaki en iyi kulüplerden biri. Gelecekte Bayern için tüm ünvanlara savaşabilmek guru duyucu bir onur. Geride bıraktığım zaman için yönetim, antrenörleri takım arkadaşlarım, taraftarlarım ve Atletico'ya teşekkür ederim. Atletico her zaman benim bir parçam olarak kalacak." sözlerini kullandı.

1996 yılında Marsilya'da doğan Lucas Hernández, 2007'den bu yana Atlético Madrid'de oynuyor, tüm genç takımlardan geçti ve 2014/15 sezonundan itibaren profesyonel arenada toplam 110 maça çıktı. Genç defans oyuncusu 2016'da Madrid ile UEFA Şampiyonlar Ligi finaline ulaştı, 2018'de Avrupa Ligi şampiyonu oldu ve önceki kariyerini 2018 yazında Dünya Kupası'nı kazanarak taçlandırdı.

Lucas Hernandez, 80 milyon euroluk bonservis ücretiyle Bundesliga ve Bayern Münih tarihinin en pahalı oyuncusu oldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0