MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.529
EURO
34.865
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

'Belki hiç transfer yapmayız'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, USA derneği tarafından New York Roosevelt otelde düzenlenen balo öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.
25.01.2014 11:31

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, döviz kurlarındaki artış nedeniyle kulübün giderlerinin de arttığını belirterek, “Arkadaşlarımız görüşmeler yapıyorlar belki transfer yapmayabiliriz” dedi.
 
Orman, Beşiktaş USA derneği tarafından New York Roosevelt otelde düzenlenen balo öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, tatilini geçirmek ve daha önce söz verdiği Beşiktaş USA balosuna katılmak amacıyla ABD’ye geldiğini söyledi.
 
Konuşmasında transfer çalışmalarına değinen Başkan Orman, Türkiye’nin “olağanüstü bir ekonomik durum” yaşadığını kaydederek, avronun 3.2 liraya yükseldiğini bunun da gelirlerinin çoğu lira olan kulübe yüzde 25 ek gider oluşturduğunu ifade etti.
 
Transfer konusunda öncelikle stoper ve orta saha mevkilerine oyuncu baktıklarını anlatan Orman, ancak mantıklı davranmaları gerektiğini belirterek, “Arkadaşlarımız görüşmeler yapıyorlar belki hiç transfer yapmayabiliriz” diye konuştu.
 
Transfer konusunda popülist davranmayacaklarını vurgulayan Orman, “Transfer yapacağız veya transferle taraftarımızı o dakika içinde memnun edeceğiz’ diye Beşiktaş’ı mali sıkıntılar içine sokmayız” ifadelerini kullandı.
 
HAVALAR İYİ OLURSA MAÇLAR OLİMPİYAT’TA
 
Fikret Orman, ikinci yarıda maçları oynayacakları stadyum için de açıklamalarda bulunarak, stadyum konusunu hava durumuna göre değerlendireceklerini söyledi.
 
“Hava şartları iyi olduğu takdirde, yani büyük kar, fırtına gibi bir durum olmadığı takdirde Olimpiyat stadında oynamak istiyoruz” ifadelerini kullanan Orman, havaların kötü olması durumunda ise maçları Kasımpaşa’da oynayabileceklerini belirtti.
 
Gazetecilerin, inşaatı devam eden Vodafone Arena stadı için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bir tören düzenlenip düzenlenmeyeceğini sormaları üzerine de Orman, “Başbakanımızın programı çok yoğun biliyorsunuz. Bir de Türkiye hakikaten aralık ayından beri özel bir durumla karşı karşıya. O da sayın Başbakan’ın üzerindeki yoğunluğu artırıyor. Artık onun programı ne zaman müsait olursa o zaman bir tören yapacağız” dedi.
 
İnşaatın hızından memnun olmadığını da kaydeden Başkan Orman, stat inşaatını daha da hızlandıracaklarını söyledi.
 
ŞİKE KARARININ ONANMASI
 
Fikret Orman, Yargıtay’ın şike davasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın cezasını onamasına ilişkin de Aziz Yıldırım ile dost olduklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Hakikaten birbirimize karşı sempatiyle bakarız. Fenerbahçe de bizim dost camiamız. Bir kulübün başkanının bu şekilde hapse girmiş olması, çok üzücü olaylar bunlar ama hepsinden daha üzücü olan, ben kendi camiam açısından bakıyorum, biz burada maalesef Fenerbahçe’ye kenar süsü olduğumuzu düşünüyorum.”
 
Beşiktaş yöneticilerinin suçlu olduğuna inanmadığını da dile getiren Orman, verilen kararın kendileri için üzücü olduğunu ifade etti.
 
Orman, Aziz Yıldırım’ın Yargıtay’ın kararını açıklamasının ardından yaptığı eleştirilerin sorulması üzerine de Fenerbahçe camiasının büyük bir acı içinde olduğunu belirterek, “Türkiye bir hukuk devleti. Mahkemeler var, kararlar var. Ona saygı duysanız da duymasanız da yapacak bir şey yok. Kanunlar uygulanacaktır, uygulanmak zorundadır. İnşallah yeniden bir yargılanma olmasını temenni ediyorum ama olmadığı takdirde yapacak birşey yok” diye konuştu.
 
TRABZONSPOR MAÇI
 
Başkan Orman, bugünkü Trabzonspor maçıyla ilgili ise Beşiktaş’ın geniş bir kadroya sahip olduğunu ve takımın maça hazır olduğunu söyledi. Her maça galibiyet amacıyla çıktıklarını dile getiren Orman, Real Madrid de olsa Barcelona da olsa Beşiktaş’ın sahaya galibiyet için çıktığını kaydetti.
 
Trabzon’un güçlü bir rakip olduğunu vurgulayan Orman, “Kim hak ediyorsa o kazansın” diye konuştu.
 
“STAT 7 AYA BİTECEK”
 
Orman, Beşiktaşlılar gecesinde taraftarlara yaptığı konuşmada da stat çalışmalarına değinerek, “Yaklaşık 6 ay evvel inşaata başladık inşallah 7 sonra da bitireceğiz” dedi.
 
Stadın dünyanın en akıllı ve en yeşil stadı olacağını ifade eden Orman, kullanılacak olan enerjinin burada üretileceğini belirtti. Gecede bazı futbolcuların imzaladığı formalar da açık artırmayla satışa çıkarıldı. Gökhan Töre ve Olcay Şahan’ın imzaladığı formalar 2 bin 500′er dolar, Almeida’nınki 2 bin 250, Oğuzhan’ınki 2 bin 750, Fernandes’in imzaladığı forma ise 3 bin dolara satıldı.
 
Fernandes ve Almeida’nın imzaladığı formaları açık artırmada geceye konuk olarak katılan Fenerbahçe USA derneği üyelerinin satın alması dikkati çekti.
 
Vodafone Arena stadında oynanacak açılış maçı için satılan ikişer kişilik iki şeref tribünü bileti de 6′şar bin dolara alıcı buldu. Forma ve bilet gelirlerinin Beşiktaş USA derneğine verileceği belirtildi.
 
Bu arada gecede, pop müzik sanatçısı Zeynep Mansur sahne aldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0