MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.361
EURO
34.9354
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BELLONA KADINLAR 6. KEZ KAZANDI

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele veren Bellona Kayseri Basketbol çıkışa geçti. Son 4 maçında 3 kez kazanan Sarı Kırmızılı takım, kümede kalma adına önemli bir adım attı.
Ligde 19. haftayı geride bırakırken 6 galibiyet 13 mağlubiyeti bulunan ve 25 puana erişerek 11.sıraya çıkan Bellona Kayseri Basketbol, 3 kez sahasında 3 kez de deplasmanda kazandı. Ligde Gündoğdu Adana Basketbol (2 kez), Kırçiçeği Bodrumspor, İstanbul Üniversitesi, OGM Ormanspor ve Samsun Canik Belediyespor maçlarını galip noktalandırdı.

Sahasında Samsun Canik Belediyespor ile karşılaşan ve müsabakayı 106-81 kazanan Bellona Kayseri Basketbol takımı, geride kalan 19 maçta ilk kez 3 haneli rakamları gördü. Gündoğdu Adana Basket maçında 95 sayı üreten, OGM Ormanspor maçında 96 sayı üreten Bellona Kayseri Basketbol ilk kez 3 haneli rakamları görerek Canik Belediyespor'a 106 sayı attı.

Bellona Kayseri Basketbol takımı Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, bu sezon istedikleri performanstan uzak kalmalarına rağmen son haftalarda iyi oynadıklarını ve üst üste kazandıklarını söyleyerek, "Ligde kalan maçlarımızdan da maksimum puan toplamak istiyoruz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0