MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.587
EURO
34.848
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş, David Beckham'ı kiralıyor

Sezona flaş transferlerle giren Beşiktaş çıtayı daha yükseltti... Yönetimin hedefinde ise İngilizlerin dünyaca ünlü yıldızı var.
29.11.2010 11:52

Bu talimatı kurmaylarına veren kişi Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören... Forma giydiği ABD'de liglerin bitmesiyle gözünü Avrupa'ya diken İngiliz oyuncunun, en azından yarım devre kiralanması için şartları masaya yatırılacak.

Sezon başında Quaresma ve Guti gibi iki yıldızı renklerine katan, ardından basketbol takımına dünyaca ünlü Allen Iverson’ı transfer eden Beşiktaş Yönetimi, bu kez çıtayı daha da yükseltti. Siyah-Beyazlılar’ın gündemine aldığı isim David Beckham...

Ülkesi İngiltere’nin Manchester United takımında kariyerinin en parlak günlerini geçirip daha sonra Real Madrid’e transfer olan 1975 doğumlu futbolcu, 2007-2008 sezonundan sonra ise ABD Ligi ekiplerinden Los Angeles Galaxy ile İtalyan devi Milan arasında mekik dokudu.

Son olarak yine Los Angeles Galaxy forması giyen deneyimli yıldız, liglerin bitmesinin ardından gözünü yeni transfer dönemine ve doğal olarak Avrupa’ya dikti.

Guti’nin takım arkadaşı Beckham’ın yarım sezonluk bir teklife sıcak bakma durumu, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’i de hayli heyecanlandırdı.

Kurmaylarına, “Şartlarını araştırın” talimatı veren Siyah-Beyazlılar’ın patronunun bu transferde sponsorlardan da faydalanmayı düşündüğü edinilen bilgiler arasında.

Bu arada Beckham’ın Real Madrid serüveninden dolayı şimdi Beşiktaş’ta oynayan Guti ile eski takım arkadaşı olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Fanatik

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0