MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş, golcü için düğmeye bastı

Beşiktaş golcü transferi için düğmeye bastı, Hugo Almeida'yla temaslar kuruldu.
30.11.2010 09:48

Beşiktaş golcü transferi için düğmeye bastı, Almeida'yla temaslar kuruldu. Quaresma'nın da devreye girdiği görüşmelerde önemli yol katedildi.


Kara Kartal'ı hareketli bir transfer dönemi bekliyor. Sezon başında Guti ve Quaresma gibi dünya yıldızlarıyla kadrosunu süsleyen Beşiktaş, şimdi de forvet hattına güçlü bir golcü almak için çalışmalara başladı. Transfer listesinin ilk sırasında ise Werder Bremen'in Portekizli yıldızı Hugo Almeida var.

Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerinde toplayan 26 yaşındaki golcü oyuncu, son olarak önceki günkü St.Pauli maçında rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Werder Bremen'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Almeida'ya cazip bir teklif sunan Siyah-Beyazlılar'ın olumlu bir yanıt aldığı gelen haberler arasında. Bu arada görüşmelerde Beşiktaş'ın Portekizli süperstarı Quaresma'nın da önemli rol oynadığı bildirildi. Ayrıca Quaresma'nın, Beşiktaş'ın yeni transferi Fernandes'in ve Almeida'nın menacerleri aynı: Jorge Mendes...
Avrupa'da oynayabilir

Almeida'nın Avrupa Ligi'nde oynama şansı bulunuyor. Şampiyonlar Ligi'nde sadece 2 puanı bulunan ve grubunda son sırada yer alan Werder Bremen Avrupa Arenası'na havlu atarsa, Almeida farklı bir formayla Avrupa Ligi'nde görev yapabilecek.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0