MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3626
EURO
34.9574
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş,Bursa hazırlıklarına başladı

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. hafta maçında Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya'yı deplasmanda 2-1 yenerek bir üst tura çıkmayı garantileyen Beşiktaş, 5 Aralık Pazar günü Bursaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
03.12.2010 15:58

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanda, CSKA Sofya maçında forma giyen oyuncular ısınma koşularının ardından antrenmanı tamamladı.

Diğer futbolcular ise pas çalışmaları yaptı. Antrenmanın son bölümünde çift kale maç yapıldı.

CSKA Sofya maçında sakatlanan Cenk Gönen, Tabata ve Nobre'nin yanı sıra, tedavileri süren Rüştü Reçber, Bobo, Ekrem Dağ, Onur Bayramoğlu ve Nihat Kahveci antrenmana katılmadı.

İzinli olduğu belirtilen Yusuf Şimşek'in dışında Guti ve Aurelio dinlendirildikleri için antrenmanda yer almadı. Quaresma, Sivok ve Ferrari ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Kulüp doktoru Devrim Urgun, CSKA Sofya maçında sakatlanan Nobre'nin sağ diz iç yan bağlarında esneme olduğunu, Cenk'in ise bel spazmı geçirdiğini bildirdi.

İki futbolcunun durumunun çekilecek MR sonrasında netleşeceğini kaydeden Dr. Urgun, Tabata'nın ise sol üst baldırına aldığı darbe neticesinde kas içinde kanama meydana geldiğini ve Brezilyalı oyuncunun tedavisine başlandığını kaydetti.

Siyah-beyazlılar, pazar günü saat 14.00'te başlayacak Bursaspor maçı öncesindeki son antrenmanı yarın akşam yapacak.

Sezon başından bu yana maçlar öncesinde oyuncuları kampa almayı tercih etmeyen teknik direktör Bernd Schuster'in, karşılaşma saat 14.00'te başlayacağı için, Bursaspor maçı öncesinde ilk kez takımını kampa alacağı belirtildi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0