MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş,Sakat Futbolcularla Doldu

Siyah-beyazlı ekibin eski Asbaşkanı Levent Erdoğan mevcut yönetimi eleştirip, Galatasaray maçı ile ilgili bir iddia ortaya attı.
26.11.2010 13:25

Beşiktaş Kulübü’nün eski Asbaşkanlarından Levent Erdoğan, Şok edici açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş Kadrosuna Sakat Oyuncular Dolduruldu”

Beşiktaş Avrupa’da miyadı dolmuş yıldız futbolcuları ve yaşı geçmiş oyuncuları kadroya doldurduğunda herkes bambaşka bir Beşiktaş seyredeceğini hayal etmişti. Ve şans odur ki Beşiktaş o dönemi zayıf takımlarla oynayarak geçirdi ve aldığı galibiyetlerle herkes Beşiktaş’ı iyi futbol oynuyor sandı. Yönetimde bu havayla hem teknik adam seçiminde hem de transferlerde nokta atışlar yaptığını zannetti. Kimse farkına varamadı ama maalesef işte Beşiktaş’ımızın çöküşü tamda burada başladı. Çünkü altyapısı sağlam olmayan Beşiktaş, şu anda sakatlandıklarını zannettikleri  sakat oyuncuları kadrosuna doldurunca gerçekler ortaya çıktı ve gerileme dönemi hızlı başladı...  

Galatasaray’a Mağlup Olunursa Teslimiyet Bayrağı Çekilir''

Şimdi aynen gerileme dönemine girilen hızda Yönetim durum değerlendirmesi yapıp takıma acilen el koymalı. Çünkü ligde arka arkaya yaşanan puan kayıpları Beşiktaş’ı zirveden uzaklaştırdı artık puan kaybına tahammül kalınmadığı gibi, taraftarın ve camia’nın da sabrı taşmaya başladı. Ben hafta sonu oynanacak Galatasaray maçının dönüm noktası olduğunu düşünüyorum. Çünkü şampiyonluğun ciddi bir bölümünü kaybettik arada ki puanları kapamak kolay olmayacak. Yani heyecanla beklediğimiz ve Beşiktaş’ımızın lehine sonuçlanacağına inandığımız derbide eğer aksi bir sonuç alırsak teslimiyet bayrağı’nın çekileceğini açık bir dille ifade etmek istiyorum.

“Schuster İnatlarını Bırakmazsa Beşiktaş’ın Sonu Kötü”

Schuster ekstra futbol oynatıyormuş gibi Türk futbolunu ve takımlarını eleştirmeye başladı. Ayrıca kendisini Türkiye’de ispatlayabilmek için takımı mahvediyor kimse farkında değil. Alman teknik adam inatlarından kısa sürede vazgeçmeli genç futbolculara yönelmeli. Günü kurtarmak için son kullanma tarihleri dolmuş oyuncuları oynatacağına geleceğin Beşiktaş’ı için yeteneklerimize şans vermeli Süper ligde, 1. Ligde pilot takımlar belirlenmeli ve kiralık olarak gidecek futbolcularımız burada değerlendirilerek takip edilmeli. 1-2 sene şampiyon olunmasa bile sabredilip köklü takım kurma yolu seçilmeli. Şu anda maalesef sıfıra sıfır elde var sıfır.  

“Dolmabahçe İnönü Stadına Güle Güle Denmesi An Meselesi”  

Hep diyorum ya statlar takımların karizmasını artırır. İşte herkesten önce 1903 yılında kurulan güzide kulübümüzün yepyeni bir stada sahip olma zamanı geldi geçiyor bile. Üstelik kimse dikkate almak istemese de raporları elimizde mevcut olan İnönü stadımızın tribünlerinde ciddi çatlaklar bulunduğu için taraftarımızın canı hayati tehlikeye atılıyor kısacası insanların canına kast ediliyor. Anıtlar kurulundan izin alınamıyor deniliyor yeter artık yıllardır aynı lafları duymaktan bıktık. Bunun altında art niyetler aramak lazım bazı güçler Beşiktaş’ı Dolmabahçe’den uzaklaştırıp Çatalca’ya atmak istiyor, herkesin; merkezin göbeğinde ki stadımızda gözü var. Demirören yönetimi bu oyunlara gelmeden tüm şartları zorlamalı tarihi stadımızı modern görünüme kavuşturmalı. Konuya özel olarak eğilmezlerse stadımız hayal olur ve Dolmabahçe’ye güle güle demek zorunda kalırız!

“Hızla Artan Borç Beşıktaş Kulübü’nü Başkansız Bırakabilir”

Başkan Yıldırım Demirören 2004 yılında göreve geldiğinde borç eski para ile 18 trilyondu. Şimdilerde ise bu rakam 500 trilyona yaklaştı. Üstelik bu borç artarken çivi bile çakılmadı. Yanlış futbolcu ve teknik adam transferleri, hesapsız kitapsız harcamalar Beşiktaş’ı bu borç batağının içine soktu. Yarın bir gün samimiyetimle söylüyorum ben dahil bu borçla kimse Beşiktaş kulübüne başkan olmak istemeyecek. Bundan dolayı Demirören bunun altında ezilmemek için başarılardan önce bu borçtan kulübü nasıl kurtarırım diye düşünmeli. Hayata toz pembe bakmayı bırakmalı ekonomik problemi çözmeli. Gündelik başarıları rafa kaldırıp geleceği düşünmeli yoksa büyük başarılar hayal olur. Daha kötü durumla karşı karşıya kalınmaması için erkenden planlama yapılması şart yoksa ödeme zorlukları her şeyimizi götürebilir. 

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0