MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş: Bu zihniyete prim vermeyeceğiz

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe cephesinin derbi hakkındaki açıklamalarına resmi siteden yayınladığı bir mesajla cevap verdi."Adalete fener yak’ diyen bir kurumu yönetenlerin, adaletsizliklerin arkasına sığınması Türk futbolunun kanayan yarasıdır.
26.03.2015 12:31

Beşiktaş Kulübü, derbi maçta yaşanan bazı olaylarla ilgili kulüp televizyonundan yayınlanan görüntüler üzerine Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamaya anında jet bir yanıt verdi. Siyah -be yazl ı kulübün internet sitesinde yer alan duyuruda, "Fenerbahçe Kulübü'nün, vicdan sahibi herkesin görebileceği, tüm sporseverlerin gözleri önünde cereyan eden derbi maçtaki spor ve ahlak dışı olayları örtmek amacıyla yapmış olduğu açıklama, kulübümüzü kendi seviyelerine çekme, asıl konudan uzaklaştırma gayreti taşımaktadır" denildi. 
 
Şike sürecine gönderme 
Fenerbahçe Kulübü'nün şike soruşturması sürecinde yürüttüğü, "Adalete fener yak" organizasyonuna göndermede bulunulan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 
 
Mücadeleye devam 
"(Adalete fener yak) diyen bir kurumu yönetenlerin, adaletsizliklerin arkasına sığınması, adaleti 'kazanmak' sanması, Türk futbolunun kanayan yarasının gün yüzüne çıkmasıdır. Türk futbol ailesinin tüm paydaşlarının hem fikir olduğu şekilde, futbolumuza zarar veren bu zihniyete prim verecek şekilde cevap vermeyeceğiz ve o seviyeye asla inmeyeceğiz. Ancak futbolumuzdan bu zihniyet ve seviyenin temizlenmesi mücadelemize, aynı kararlılıkla devam edeceğimizi kamuoyuna saygılarımızla sunarız."
 
Pire için yorgan yakmayacağız!

Beşiktaş, "F.Bahçe'nin 20 numaralı ahlaksız futbolcusu, A Milli Takım'a yakışmıyor. O, orada olduğu müddetçe A Milli Takıma oyuncu vermeyelim" düşüncesinden son anda vazgeçti. Bunun ardında konuyla ilgili, "Ahlaksız futbolcularla mücadelemiz sürecek ama şahıslar için Milli Takım'a oyuncu vermemek Beşiktaş'a yakışmaz. Pire için yorgan yakılmaz" yorumların etkili olduğu belirtildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0