MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.552
EURO
34.8813
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş derbilerini hep kazandım

Şuan da hep geleceği düşünerek yola devam ediyorum.Milan Baros sakat olunca. Dolayısıyla biz onun eksikliğini hissediyoruz.
26.11.2010 10:04

Romen teknik adam, “Hem futbolculuk hem de teknik direktörlük dönemimde Ali Sami Yen’de Beşiktaş’la oynadığımız bütün derbileri kazandık. Umut ediyorum ki haftasonu yine sahadan güzel bir sonuçla ayrılırız” dedi.

GALATASARAY, Ali Sami Yen’deki son derbi için geri sayım yaparken, Hagi de ligde ‘tamam ya da devam’ maçı için iddialı açıklamalar yaptı.
Rumen teknik adam dün Galatasaray Televizyonu’nda yayınlanan 10 Numara Yorum Programı’na konuk oldu. Taraftarların sorularını cevapladı. Hagi şunları söyledi:

Her hafta önemli

Çok iyi tanıdığım bir kulübün başına geçtim dolayısıyla bu kulüple ilgili olan herşey benim için çok önemli. Dolayısıyla bizim için her hafta çok önemli. Haftasonu geleneksel bir derbi maçına çıkacağız ve herkes bunu düşünüyor.
Hem futbolculuk dönemimde hem de teknik direktörlük dönemimde Ali Sami Yen’de Beşiktaş’la oynadığımız bütün derbileri kazandık. Güzel maçlar oynanmıştı ve umut ediyorum ki haftasonu yine güzel bir maç oynanır ve sahadan güzel bir sonuçla ayrılırız.

Kontrol bizde olmalı

Benim sahada görmek istediğim takım oyunu kontrol altında tutacak. Her zaman bunu başaracak. Dolayısıyla bunun için takım oyunu sergileyecek. Bildiğiniz gibi ben oyuncu olarak sahaya daima hakim olmak istedim. Oynattığım takımın da aynı şekilde sahaya hakim olmasını isterim. Kişilik olarak ve oyun olarak bunu sahaya yansıtmasını isterim. Hedefim, iyi ve rekabetçi bir takım kurmak. Hem ligde hem de Avrupa’da istikrarlı bir süreç kurmaya geldiğimi söylemiştim. Bu benim hedefim zaten. Kolay birşey değil, ama bunu yapacağımıza inanıyorum.

G.Saray bu değil

Şuan da hep geleceği düşünerek yola devam ediyorum. Geçmişte işler gerçekten çok kötü gitmiş. Bunu değiştirmek zorundayız. Hemen hemen her şeyi değiştirmek zorundayız. Çünkü, Galatasaray bu Galatasaray değil, hakettiği yerde değil. Topsuz olarak çok iyi çalışmaya başladık. Yani bu yoldayız. Topla beraber yine de iyi çalışıyoruz. Ama son 30 metrede biraz iyi olmuyor. Son 30 metrede bireysel yetenekler ortaya çıkması gerekiyor.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0