MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3608
EURO
34.9381
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BEŞİKTAŞ İSTEDİ , İNTER TALİP OLDU

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan 17 yaşındaki Tarık Gözüşirin'den kötü haber geldi. Almanların efsane ismi Schweinsteiger'e benzetilen genç oyuncu için İtalyan devi Inter devreye girdi.
Almanya'da mevkisinin en iyi genç futbolcuları arasında gösterilen ve Beşiktaş'ın yakın takibe aldığı bilinen Tarık Gözüşirin'den kötü haber geldi.Tolgay Arslan'ı Fenebrahçe'ye gönderen, Atiba'nın ise 36 yaşına gelmesini hesaba katan Fikret Orman'ın yeni Dorukhan'ları takıma kazandıracağı öğrenilirken, siyah beyazlı kulübün Almanya'da yetenek avına çıktığı Tarık Gözüşirin'i listeye aldığı biliniyordu.

2020 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Orta sahada 6 numarada oynayan ve Türkiye U17'de 2 kez maçta görev alan Tarık için İnter'in devreye girdiği belirtildi. Herta Berlin'le 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 17 yaşındaki oyuncu için İtalyan devinin 1 milyon Euro teklif ettiği öğrenilirken, Beşiktaş'ın bu rakama çıkmayacağı ifade edildi.

HERTHA BERLİN OYUNCUYU BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYOR

Oyun sitili ve tarzıyla Almanların efsane oyuncusu Bastian Schweinsteiger'e benzetilen Tarık Gözüşirin geleceğin en büyük yeteneklerinden biri olarak görülürken, Herta Berlin'in şimdilik oyuncusunu bırakmayı düşünmediği bildirildi.

(Akşam)
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0