MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3523
EURO
34.9406
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş Kulübüne teşekkür ediyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, pazar günü deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçını ve devre arasında yapacakları transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
02.12.2010 17:12

Beşiktaş maçıylala alakalı, "Puan kaybetmek istemiyoruz" diyen başarılı teknik adam, devre arasında ise 2 önemli ismi kadrolarına katacaklarını ifade etti.

Spor Toto Süper Ligi'nin 15'inci haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor'un tecrübeli teknik adamı Ertuğrul Sağlam, karşılaşmayla ilgili ve takımın son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağlam, pazar günü zirve yarışındaki önemli rakiplerinden biri olan Beşiktaş ile karşılaşacaklarını yeniden hatırlattı.

Rakiplerinin son haftalarda iyi oynamaya çalışan bir takım olduğunu ve son hafta aldıkları galibiyetle morallerini yükselttiklerini belirten Sağlam, " Zirve yarışından uzak kalmamak için kazanmak istiyecekler. Bizim durumumuz belli. Puan kaybetmek istemiyoruz. İki takımın da kazanmak için oynayacağı keyifli bir maç olacak. Bu sezon özellikle oynadığımız zirve rakipleri ile maçlar keyifli geçti. Bu maçın da öyle olmasını istiyoruz. Dostça geçen bir maç olmasını da diliyoruz" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Beşiktaş maçına uzun aranın ardından Bursaspor taraftarının da gelmesini değerlendiren başarılı teknik adam, "Teşekkür ediyoruz. Taraftarların da bu kararı destekleyecek tavır içinde olmasını istiyor ve bekliyoruz. Hem saha içinde iki takım oyuncuların mücadelesi fair play olsun hem de taraftar arasında bu anlayışa uygun olsun. Kayseri ve ardından Beşiktaş ile oynayacak olmak benim için önemli. Çünkü iki takım da eski takımım. Futbolun güzelliği bu" dedi.

TÜM PUANLARI ALMAK İSTİYORUZ

Kalan 3 karşılaşmada tüm puanları almak istediklerini belirten Sağlam, "Bursaspor takımı hiçbir karşılaşmada puanları sahada bırakmak için çıkmıyor. 9 puanın hepsini almak istoyurz ve bunu alabilecek gücümüz var. Bu yeteneğe sahip takımımız da var. Kalan karşılaşmalarda da elimizden gelenin fazlasını yapacağız" şeklinde konuştu.

ALTİDORE'DAN BAŞKA KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİK

Devre arasında takıma yapılacak takviyelerle ilgili yöneltilen soruları da yanıtlayan Sağlam, "Altidore ile görüşmemiz oldu. Olursa iyi bir transfer olur. Ancak görüşmelerimiz devam ediyor. Kulübün dengelerini alt üst etmeden, iki tane iyi oyuncuyu istiyoruz. Tuncay transferi olmadı. Kolay transfer değil. Holosko ve Fatih Tekke ile ilgili olarak ise görüşmemiz olmadı. Daha önce Avrupa ülkelerine de hoca gönderdik. Takımımızdan ayrılacak oyuncular olacak. Onların yerine taraftarımız heyecanladıracak futbolcular alacağız" dedi.

Sağlam devre arasında çalışmalarını Antalya'da sürdüreceklerini ve 3 Ocak tarihinde çıkacakları kampı 10 gün boyunca sürdüreceklerini ifade etti.

BURSASPOR BEŞİKTAŞ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Öte yandan bursaspr, pazar günü deplasmanda oynayacağı zorlu Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Basına 30 dakikası açık olarak gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde kontrol pas çalışması ve 5'e 2 çalışma yapan futbolcular, basına kapalı olarak yapılan bölümde ise taktik ağırlıklı çalışma yaptığı öğrenildi.

Antrenmanda sakatlığı süren Sercan Yıldırım takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Bursaspor yarın yapacağı antrenman ile Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0