MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3261
EURO
35.0684
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş ligde kalma savaşı veriyor

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, normal sezonun son haftasına ligden düşme endişesiyle giriyor.
19.03.2011 13:06

Play-off'lar öncesi normal sezonun son haftasında yarın kendi sahasında Maliye Milli Piyango ile karşılaşacak siyah-beyazlı ekibe, ligde kalması için 1 puan yeterli olacak.

12 takımlı ligde 22. hafta maçları öncesi 17 puanla 10. sırada bulunan Beşiktaş, aynı puana sahip 11. sırada yer alan Çankaya Belediyesi ANKA Spor'un averajla üstünde yer alıyor.

Son haftaya averajla düşme potasının üstünde giren Beşiktaş, Maliye Milli Piyango'yu 3-0 veya 3-1'lik skorlarla yendiği taktirde 3 puan alacağı için, TOFAŞ'ı set vermeden yense bile Çankaya Belediyesi ANKA Spor'un üstünde kalacak. Beşiktaş, rakibine 3-0 veya 3-1 yenildiği taktirde, maçtan puan alamayacağı için, Çankaya Belediyesi ANKA Spor, TOFAŞ maçından 3 puan aldığı taktirde siyah-beyazlı ekip lige veda edecek.

-EN AZ 1 PUAN LAZIM-

Beşiktaş'ın Maliye Milli Piyango karşısında alacağı 3-2'lik galibiyet veya 3-2'lik mağlubiyet halinde ise devreye Gençler Ligi'nden A takıma eklenecek puanlar girecek.

Rakibini 3-2 yendiği zaman 2 puan alacak Beşiktaş, mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldığı takdirde ise 1 puan kazanacak.

Elde edeceği 3 puanla başka hesaba ihtiyaç duymayacak siyah-beyazlılar, 3-2 kaybetmesi halinde, Gençler Ligi'nde 21 maçta 16 galibiyet, 5 mağlubiyet alan genç takımının elde ettiği puanlarla ligde kalacak.

Çankaya Belediyesi ANKA Spor ile aynı puana sahip olan siyah-beyazlı ekibin Maliye Milli Piyango karşısında en az 1 puan alması gerekiyor. Bunun için de en kötü olasılıkla rakibine 3-2 mağlup olması gereken Beşiktaş, genç takımın kazandırdığı 2.5 puanın hanesine eklenmesiyle, düşmeme mücadelesi verdiği ve genç takımından bu yönde bir katkı alamayan Çankaya Belediyesi ANKA Spor'un önünde kalacak.

-HEDEF 3 PUAN-

Ligdeki son 5 maçında sadece ezeli rakibi Fenerbahçe'ye mağlup olan Beşiktaş, Maliye Milli Piyango'yu arzuladığı sonuçla yenerek 3 puan alıp, ligde kalmayı hedefliyor.

Son maçlarda form tutan ve yabancı oyuncuların sakatlığına rağmen başarılı sonuçlarla dikkat çeken siyah-beyazlı takımın teknik heyeti, genç takımdan gelecek puanları hesaba katmadan son maçı kazanmayı ve elde edecekleri 3 puanla ligde kalmanın hesabını yapıyor.

Beşiktaş için büyük önem taşıyan Maliye Milli Piyango maçı yarın saat 13.30'da BJK Cola Turka Arena'da yapılacak. Çankaya Belediyesi ANKA Spor ise haftalar önce ligden düşmesi kesinleşen TOFAŞ ile aynı saatte deplasmanda karşılaşacak.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0