MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.332
EURO
35.1747
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş Martins Indi'yi gündemine aldı

Beşiktaş transferde bombaları patlatmaya başladı. Aradığı stoperi ise Porto'da buldu. Kartal'In yeni hedefi Bruno Martins Indi...
18.08.2016 11:58
Beşiktaş'ta transferde hareketli dakikalar yaşanıyor.

Özellikle bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde güçlü ekiplerle mücadele edecek olan Siyah-Beyazlılar'da Sosa, Mario Gomez, Alexis Delgado ve Milosevic'in ayrılıkları sonrası taraftar ve teknik direktör Şenol Güneş takıma takviye yapılmasını beklemeye başladı.

Başta Başkan Fikret Orman ve ekibi harekete geçmekte geç kalmadı ve transfer çalışmalarına hız verdi. Talisca'yı 2 yıllığına kiralayan ve Sosa'nın alternatifini bulan Beşiktaş, savunmada da Porto'nun 24 yaşındaki ismi Bruno Martins Indi'yi gündemine aldığı iddia edildi.

Hollanda Milli Takımı'nın formasını da giyen ve hava toplarında oldukça başarılı olan Martins Indi için bizzat Fikret Orman'ın devrede olduğu belirtilirken transferi özellikle Şenol Güneş'in istediği öğrenildi.

Savunmada yaşanacak bir sakatlık durumunda eksiklik yaşamak istemeyen tecrübeli teknik direktör güçlü bir oyuncuyu kadroya kazandırmak için Bruno Martins Indi'yi liseteye eklediği öğrenildi.

31 kez milli formayı giydi

Bruno Martins Indi geçtiğimiz sezon Porto ile 23 lig maçına çıktı. 24 yaşındaki oyuncu Hollanda Milli Takım formasını da 31 kez giydi ve 2 golü bulunuyor.

Hollanda'da Feyenoord'da yıldızı parlayan Martins Indi, 7.7 milyon Euro bonservis bedeli Porto'ya transfer oldu.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0