MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.552
EURO
34.8813
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BEŞİKTAŞ,TARAFTARI SORUN ÇIKARIR

Demirkol, Beşiktaş'ın Arda Turan ile ilgilenmesine, "Burak Yılmaz'ın üzerine Arda da transfer edilirse Beşiktaş taraftarı sorun çıkarabilir." dedi.

Mehmet Demirkol beIN Sports'ta gündemi değerlendirdi.

Beşiktaş'ın transfer çalışmalarını yorumlayan Demirkol, Arda'nın Beşiktaş'a transfer olması siyah-beyazlı taraftarları kızdıracağını belirtti.

İşte Demirkol'un açıklamaları:

"Başakşehir açısından Arda'nın futbol oynaması için bundan daha doğru ortam olamaz. Beşiktaş açısından ise Beşiktaş taraftarı için Arda tek başına transfer olsaydı çok büyük bir problem olmazdı. Ama Burak'ın üstüne Arda olursa büyük problem çıkar. Arda ile ilgili Burak gibi temel bir sorun olmamasına rağmen bu olur. Ama bunu Burak üstü Arda yapar. Başka bir durum olur. Taraftar, 'Ne yapıyorsunuz siz kardeşim?' durumuna gelir. Zaten hafif bir kabardılar. O etkiyi artırır. 'Sadece Burak gelmiyor, Arda'yı da getiriyorlar' olur. Ama Arda, dünyada olabilecek en iyi yerde.

"ARDA'NIN VASAT OLMA HAKKI YOK"

Arda, kendi oyununu oynarsa onu kim kesecek? Arda'yı oynatmak istemezsin ama oynatmak zorunda kalırsın. Çünkü yetenek öyle bir yetenek. Uzun süredir göremiyoruz ama eğer oynayacaksa Arda'nın o seviyedeki birçok oyuncuda olduğu gibi vasat olma hakkı yok. Arda, yüzde 100'üyle oynayacak ve mükemmel oynayacak. 'Başakşehir'de oynayamıyorum, gidip Beşiktaş'ta oynayayım' diye bir şey olur mu? Bu da çok acayip. Beşiktaş bu. Arda'nın Başakşehir'de tek doğru yerde olduğunu söyleyebilirim."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0