MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş'a Bilic engeli

Teknik direktörlüğünü Slaven Bilic'in yaptığı West Ham United, Beşiktaş'ın da istediği Manchester Unitedlı Javier Hernandez için harekete geçti
15.07.2015 16:32

Menajerliğini Slaven Bilic'in yaptığı Premier Lig ekibi West Ham, Manchester United'dan Javier Hernandez'i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Beşiktaş, Galatasaray, Roma ve Wolfsburg kulüplerinin de talip olduğu Javier Hernandez için West Ham, transfere daha yakın görünüyor. Gazeteler, Londra kulübünün Javier Hernandez için Manchester United'a 8 milyon sterlin bonservis bedeli ödemeyi göze aldığını yazdı.

FİKRET ORMAN MANCHESTER UNITED İLE ANLAŞMIŞTI


Transfer gündeminde dün yer alan iddialara göre, Fenerbahçe'nin Robin van Persie transferi sonrasında yıldız bir golcüyle anlaşmak isteyen Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Hernandez için Manchester United ile temas kurmuş İngiliz kulübü de oyuncuyu kiralamaya sıcak bakmış ve son karar için topu oyuncuya atmıştı.

Slaven Bilic yönetimindeki West Ham, transferde Marsilya'dan Dimitri Payet, Juventus'tan Angelo Ogbonna ve Sampdoria'dan Pedro Obiang'ı kadrosuna katmıştı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0