MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BEŞİKTAŞ'A GELEBİLECEĞİNİ AÇIKLADI

Şenol Güneş yerine hoca arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Lucescu sesleri yükseliyordu. Lucescu'nun Türk temsilcisi Süreyya Ertuğrul, Rumen hocanın Beşiktaş'a gelebileceğini açıkladı.
Beşiktaş Yönetimi yeni sezon için teknik direktör arayışlarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Lucescu, Sergen Yalçın, Bilic, Tamer Tuna, Okan Buruk gibi isimlerin adı adaylar arasında geçiyor. Adaylardan Lucescu'nun Türk temsilcisi Süreyya Ertuğrul, Rumen hocanın Beşiktaş'a gelebileceğini öne sürdü.


TAKIM ÇALIŞTIRMAK İSTİYOR

Takvim'de yer alan habere göre; Lucescu'nun takım çalıştırmak istediğini vurgulayan Ertuğrul, "Beşiktaş neden olmasın. Bildiği bir kulüp. Ancak Beşiktaş'ın Lucescu'nun önüne koyacağı tablo da çok önemli" dedi. Rumen hocaya Katar, Dubai, Suudi Arabistan ve Rusya'dan teklifler olduğunu da ifade eden Ertuğrul, "Haziran'da durum kesin olarak netleşecek. Ama Mirvea Lucescu Beşiktaş'a yakın" diye konuştu.

Yönetimin Lucescu ile detaylıca görüşmesi gerektiğini söyleyen Ertuğrul, 'Yeni gelişmeler yaşanabilir" ifadesini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0