MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3297
EURO
35.1889
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş'a müjde: 2-3 oyuncu daha gelecek!

Beşiktaş'ın Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner “FFP kuralları gereği ince eleyip sık dokuyoruz. Gökhan ile sağ bek, Adriano ile sol bek sorununu çözdük. Kaleye Fabri’yi aldık. Stoper ile forvet transferini de en yakın zamanda bitireceğiz. Yaratılan algı
02.08.2016 12:27
Geçen sezon yaşanan şampiyonluğun ardından beklentilerin arttığı, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedeflenen Beşiktaş'ta en çok merak edilen konu yapılacak transferler... Konuyla ilgili konuşan Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, taraftardan rahat olmasını istedi. "Taraftarımızın duygularını ve heyecanını anlıyorum" diyen Güner, "Beşiktaş, hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig için transferini yaptı, yapmaya devam ediyor. Gökhan ile sağ bek, Adriano ile sol bek sorununu çözdük. Fabri'yi aldık. Stoper ile forvet transferini de en yakın zamanda bitireceğiz. Çalışmalar dört koldan devam ediyor" diye konuştu.

'10 OYUNCU GELİR, 10 GİDER' DÖNEMİ BİTTİ!

UEFA'nın Finansal Fair Play (FFP) takibi nedeniyle ince eleyip sık dokuduklarını vurgulayan Güner, "Kamuoyunda şampiyon kadronun dağıldığı yönünde bir algı oluşturuluyor. Dört oyuncu gitti (Gomez, Gökhan Töre, İsmail Köybaşı, Alexis Delgado), bir oyuncu da gitmek istiyor (Sosa). Buna karşın üç oyuncu geldi. 2-3 oyuncu daha gelecek. Beşiktaş, hocasıyla takımıyla hırsıyla bulunduğu kulvarda en iddialı takım. Beşiktaş, 10'un üzerinde futbolcu yollayıp, 10'un üzerinde futbolcu aldığı dönemleri geride bıraktı. Bizler nokta atışlar yapıyoruz" şeklinde konuştu.

İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0